Salget av Marstrandgata 11 på Rodeløkka er i gang

Lidenskap for nybygg

Salget av Marstrandgata 11 på Rodeløkka er i gang

Strek ikon

Mandag kl. 12 lanseres helt nye og urbane leiligheter på Rodeløkka. Salget vil foregå etter prinsippet «førstemann til mølla» og til faste priser. Marstrandgata 11 vil bestå av boliger med særpreg og flott arkitektur, med beliggenhet i et populært og urbant område med gangavstand til alt. Med gode uteoppholdsområder i bakgård og på tak, samt et stort utvalg av leilighetstyper, siktes det mot å skape et attraktivt og sammensatt bomiljø for de som elsker bylivet.

Salgsstartvisninger vil foregå med megler på Teams, og du vil finne kontaktinfo til megler, Boligvelger, prisliste, 3D-modell og salgsdokumenter HER.

Rodeløkka er en levende og attraktiv bydel som passer for deg som er urban, sosial og kreativ. Arkitektene bak prosjektet har derfor hatt fokus på å skape et område for de urbane og sosiale, både ute og inne. I bakgården kommer det en grønn oase med blant annet et lekeområde, samt flere sitteområder som utnytter de beste solforholdene på tomta. I tillegg kommer det to flotte takterrasser inndelt i ulike soner.  

Boliger med særpreg

Forskjellige mennesker har forskjellige behov. Derfor er det lagt vekt på stor variasjon blant de ulike leilighetstypene, både i størrelse og form. Her kan man velge mellom ulike planløsninger i størrelser fra 37 – 118 m2 – med andre ord noe for enhver smak. Er du ute etter en unik dupleks leilighet som går over to etasjer, en liten og arealeffektiv, 2-roms, stor eller liten 3-roms, større leiligheter – kanskje med utleiedel, eller til og med en toppleilighet med stor takterrasse – ja da er Marstrandgata stedet for deg! 

I utforming av prosjektet er det lagt vekt på å skape et interiør med et helhetlig design med industrielt preg.

Toppleilighetene i Marstrandgata 11 er en unik mulighet for deg som vil bo i en leilighet med litt ekstra fasiliteter og en fantastisk utsikt fra en privat takterrasse. Her kan du slappe av og nyte solen, eller invitere venner og familie på en hyggelig middag med utsikt over byen. Alt dette gjør toppleilighetene i Marstrandgata 11 til et attraktivt valg for deg som vil ha en moderne bolig med det lille ekstra. 

Unikt interiør med industrielt preg

Med en rød tråd i materialvalg fra eksteriør, vil du oppleve en kontinuitet og enhetlighet i interiøret. Naturmaterialer som betong, natursten og terrazzo er valgt sammen med lyse og myke materialer som lys eik og ask. Dette vil gi en lun og innbydende stemning. Det er også blitt lagt vekt på å bruke sorte og kalde metaller i detaljene, for å gi interiøret et litt edgy, moderne og industrielt uttrykk. Fargene og materialene bidrar til en frisk og naturlig stemning, og gir muligheter for å sette personlige preg på boligen. 

Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjema på prosjektsiden dersom du vil holde deg løpende orientert.

Ta kontakt med våre meglere for mer informasjon

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen