Mange flotte boliger til salgs i Oslo og omegn

Lidenskap for nybygg

Mange flotte boliger til salgs i Oslo og omegn

Strek ikon

Med flere nybyggprosjekter ute for salg har vi et godt utvalg av boliger til salgs i store deler av Oslo og omegn. I mars har vi hatt salgsstarter for to nye prosjekter, og vi gleder oss til å presentere flere utover året. Her kan du få et innblikk i noen av prosjektene som for tiden er tilgjengelige for salg.

Nye boliger kommer med mange fordeler, inkludert lavere strømkostnader, moderne fasiliteter og enkelhet i hverdagen. Og med strenge byggetekniske standarder, kan du være trygg på at disse boligene har god isolasjon og et sunt inneklima. Det er lagt stor vekt på fellesområder i nye prosjekter, som for eksempel sykkelparkering, felles takterrasser og attraktive uteområder på gateplan, som både inviterer til sosialisering og et levende og urbant nabolag.

Urbane boliger på Skøyen – 90 m lang takterrasse

Sentralt på Skøyen kommer Prinsessealléen, et svært spennende prosjekt med blant annet en 90 m lang takterrasse, designet for både aktivitet og avslapning. Det er fortsatt flere flotte leiligheter igjen, i størrelser fra 41,5 til 116 kvm. For en begrenset periode kan du nå sikre deg en ny leilighet med kun kr 100 000 i forskuddsbetaling. Dette tilbudet gir deg muligheten til å nærme deg drømmeboligen uten å måtte påta deg en stor økonomisk forpliktelse ved kontraktssignering. For mer informasjon om prosjektet eller for å avtale en visning, besøk prosjektets hjemmeside.

På toppen av bygget i Prinsessealléen ligger en stor felles takterrasse som er delt inn i soner for forskjellig bruk.

Voksenkollen: Familievennlige boliger klare for overlevering i juni

I juni blir 14 nye familieboliger klare for overlevering på Soria Moria Tunet, midt i hjertet av Nordmarka. Disse boligene, med sin moderne design og store vinduer, skaper en umiddelbar forbindelse til naturen for beboerne. Med stier som starter rett fra boligene og fører inn i skogen, innbyr området til en rekke aktiviteter som ski, sykling og gåturer. Les mer om prosjektet eller avtal en en visning.

Boligene i Soria Moria Tunet 2 har moderne design og store vinduer og skaper en umiddelbar forbindelse til naturen for beboerne.

Fellesområdene i Vallergrenda i Bærum skapt for et inkluderende nabolag

Vallergrenda på Gjettum i Bærum byr på en enestående utsikt over Sandvika og fjorden fra sin felles takterrasse. Dette boligprosjektet tar konseptet «praktisk moderne» og sosialt hjem til nye høyder med skreddersydde løsninger for alle livets faser. Med et sosialt tunområde som inkluderer trenings- og lekemuligheter, «mekkerom», kjøkkenhage, lysthus med kjøkken og hyggelige felles uteplasser, vektlegger Vallergrenda inkludering og naboskap. Byggestart er vedtatt, og byggingen av prosjektet starter til sommeren. For mer informasjon om prosjektet eller for å avtale en visning, besøk prosjektets hjemmeside.

Vallertunet vil bli et populært samlingssted for beboerne i Vallergrenda

Borgen på Løren – et eldorado for barnefamilier

Borgen på Løren er et boligprosjekt med sterkt fokus på å tiltrekke og tilrettelegge for barnefamilier. Med et variert utvalg av leiligheter fra to-roms enheter til seks-roms leiligheter, tilbyr prosjektet fleksible boalternativer for alle. Prosjektet har som mål å skape et trygt og inkluderende naboskap med felles møteplasser som gjør det lettere for barn og familier å sosialisere. Blant annet inkluderer prosjektet et romslig og trygt utendørs lekeområde, en barnehage og et innendørs lekerom. I tillegg er det lagt til rette for foreldrenes behov, for eksempel med en takstue for voksne. Les mer om prosjektet eller avtal en visning.

I Borgen på Løren er det tilrettelagt både store og små med en fin miks av leiligheter fra 2- til 6-roms, og felles takterrasser.

Nye boliger på Bjerke – kun kr 150 000,- i forskudd

Pilar Bjerke er et spennende leilighetsprosjekt som ligger like ved Bjerkebanen. For en begrenset periode kan du sikre deg en leilighet med kun 150 000 kroner i forskuddsbetaling, noe som reduserer den økonomiske forpliktelsen ved kjøpet. I Pilar Bjerke vil du bo luftig, og de fleste leilighetene vil få flott utsikt over byen. Med god avstand til nabobygg, hvor de fleste leilighetene ligger på et hjørne, sikres godt utsyn, null innsyn og optimale lys- og solforhold. Prosjektet tilbyr varierte leilighetstyper med balkong og planløsninger fra 35 til 132 kvadratmeter, slik at alle kan finne noe som passer sin smak og livsstil. Les mer om prosjektet eller avtal en visning.

I Pilar finner man mange leiligheter med fritt utsyn og flotte solforhold

Hold deg oppdatert om nyboligmarkedet

I tillegg til disse prosjektene har vi flere andre prosjekter for salg I Oslo og Akerhus, samt nye spennende lansering på planen. Ønsker du å holde deg informert om disse prosjektene, samt nyboligmarkedet generelt, så kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Siste nytt

Tilbake til toppen