Mariakvartalet – Puls og ro i et Bjørvika som har alt

Lidenskap for nybygg

Mariakvartalet – Puls og ro i et Bjørvika som har alt

Strek ikon

Nå er det endelig klart for salg av boligprosjektet Mariakvartalet! Første salgstrinn inneholder 76 leiligheter fra 40 – 119 kvm. Mariakvartalet i Bjørvika rommer 246 boliger og får felles takterrasser med fantastiske solforhold og utsikt.

Mandag 9. oktober vil priser, salgsdokumenter, boligvelger og budregler bli lagt ut på hjemmesiden til prosjektet, samt en beskrivelse av salgsprosessen og om gjennomføring av visninger. Ønsker du å holde deg oppdatert om prosjektet og salgsstart, anbefaler vi deg å melde interesse via linken på prosjektets hjemmeside. Det vil også arrangeres en livesending i den digitale visningsmodellen onsdag 11. oktober kl. 12:00 på vår YouTube-kanal der man kan sende inn spørsmål og få disse besvart. Link til visningen sendes på mail 9. oktober til alle interessenter.

En bolig i Mariakvartalet er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker et urbant liv i grønne og rolige omgivelser like ved vannkanten. Kvartalsbygget ligger i Bispevika Syd mellom Sørenga, Middelalderparken og fjorden, og skal stå ferdig i 2026/27. Kvartalet byr på en bred leilighetsmiks med alt fra store toppleiligheter med egne takhager til effektive 2-roms. Her kan du nyte utsikten fra egen uteplass eller felles takterrasse, leke med barna i byhagen eller ta turen ut i Bjørvika – for en matbit, shopping, kunstopplevelser, eller bare for å nyte atmosfæren.

Mariakvartalet blir et elegant kvartalsbygg i frodige omgivelser

Prosjektet bygges som et kvartal som gir en skjermet byhage i midten, akkurat som det populære naboprosjektet Clemenskvartalet som nettopp er ferdigstilt og innflyttet. I byhagen kommer også en flott lekeplass, tilknyttet en barnehage som kommer i deler av byggets 2. etasje. Om sommeren kan beboerne utforske Oslofjorden til sjøs – kvartalet får kajakker til utlån i byhagen.

Variert arkitektur
For å sikre variasjon og dynamikk, har arkitekturen forskjellige høyder, dybder, materialer og farger. Fasadene skal kles i miljøvennlig tegl i varme nyanser, som gult, beige, rødt og brunt, og leggemønsteret på byggets 11 oppganger vil også variere. Høye portaler leder deg fra omkringliggende gater og inn til byhagen.

Prosjektet er tegnet av Lund + Slaatto Arkitekter, som blant annet står bak Munch Brygge i Bjørvika. Munch Brygge vant Oslo Arkitekturforenings Arkitekturpris 2019 og Oslo bys arkitekturpris i 2020.

Skap et personlig hjem – velg blant tre lekre interiørretninger

For at du skal kunne skape et personlig hjem tilpasset din egen smak, har våre interiørkonsulenter satt sammen tre ulike interiørretninger som man kan velge blant uten ekstra kostnad:

  • Stilretningen Hvete er lys og delikat med en fargepalett i nøytrale nyanser i kombinasjon med eik.
  • Mokka gir et tøft og sofistikert uttrykk, med en varm fargepalett i solide jordfarger som går fra en dyp mokka til greige.
  • For stilretningen Demring, er inspirasjonen hentet fra luft og hav. Fargepaletten i kjølige, gråblå toner gjør uttrykket diskret og behagelig samtidig som det er friskt.

Interiøret som omhandles av valgt stilretning er blant annet kjøkkenfronter, benkeplate, armatur, veggfarger og baderomsfliser. Man kan også gjøre ytterligere tilpasninger i tilvalgsprosessen.

Første salgstrinn lanseres 9. oktober!
Den 9. oktober lanseres første salgstrinn, med 78 stk leiligheter fra 40 -119 kvm som ligger på det nord-vestre hjørnet av bygget.

I salgsstartsperioden vil det arrangeres visninger i visningssenteret i Dronning Eufemias gate 55 i Bjørvika, eller digitale visninger på Teams. Her kan du se utsikten fra den enkelte leilighet og 3D-simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha til vårt dyktige meglerteam. Budfrist er satt til 17. oktober kl. 12:00, 8 dager etter lansering.

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektet. Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen