Mariakvartalet trinn 3 lanseres 5. mars!

Lidenskap for nybygg

Mariakvartalet trinn 3 lanseres 5. mars!

Strek ikon

Fra vi lanserte prosjektet i oktober i fjor, er allerede 96 av 119 leiligheter solgt. Nå er det snart klart for lansering av 43 nye leiligheter!

Mellom Middelalderparken, Sørenga,Clemenskvartalet og fjorden, kommer Mariakvartalet. Prosjektet er tegnet av Lund + Slaatto Arkitekter og rommer totalt 246 varierte boliger. Her bor man tilbaketrukket i grønne omgivelser, med alt man trenger i hverdagen rett i nærheten.

Salgstrinn 3 inneholder 43 stk 2- og 4-roms leiligheter fra 40 -87 kvm. Alle har vest- eller sydvendt balkong og dette er også det første salgstrinnet med leiligheter vendt mot det grønne friområdet Kongsbakken. Flere leiligheter har også store private takterrasser. På gateplan kommer servering, handel og service- og kulturtilbud.

Tirsdag 5. mars vil priser, boligvelger og salgsdokumenter bli tilgjengelig. Fra lansering vil det være 7 dager til budfristen, som er satt til 12. mars kl. 12.00. Som vanlig er ingen forhåndssolgt og alle har like muligheter ved salgsstart. Vi anbefaler å melde interesse for prosjektet for å holde seg oppdatert om salgsstart.

På to av de felles takterrassene kommer lysthus med utekjøkken som alle beboere kan benytte til middager, sommerfester og andre sosiale sammenkomster. Fra takene er det fantastisk utsikt og gode solforhold.

Har du spørsmål, vennligst kontakt en av våre meglere

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen