Markedsovervåking

Lidenskap for nybygg

Røisland & Co Rådgivning tilbyr alle våre oppdragsgivere en oppdatert markedsovervåking av nyboligmarkedet i Oslo og utvalgte kommuner i Viken.

Markedsovervåkning av nyboligmarkedet

Vi har som eneste aktør i nybyggbransjen et unikt analyseverktøy (MOV), hvor vi siden 2010 har samlet data om alle relevante nyboligprosjekter med mer enn ti enheter – i Oslo og utvalgte kommuner i Viken. Vi følger med på nye salgsstarter og måler salgsgrad på prosjekter som ligger for salg i markedet månedlig. Analyseverktøyet gir oss nyttig informasjon og god markedsinnsikt for korrekt prissetning av nye boligprosjekter eller salgstrinn.  

Denne markedsovervåkningen gir oss muligheten til å tilby ulike rapporter til våre oppdragsgivere. Vi kan eksempelvis tilby oversikt over hvilke muligheter som finnes på en boligtomt med vår akkvisisjonsrapport, eller kontroll på dine konkurrerende prosjekter gjennom en spesialtilpasset konkurrentanalyse.  

Røisland & Co Rådgivning overvåker og registrerer alt som skjer i nyboligmarkedet i Oslo og tilliggende kommuner i en egen database. Sammen med våre egne årlige nyboligsalg får vi en unik markedskompetanse på dette området.  

Under følger vår oppsummering av 2023:

 

Tilbake til toppen