Nå starter salget av første salgstrinn i Mariakvartalet i Bjørvika

Lidenskap for nybygg

Nå starter salget av første salgstrinn i Mariakvartalet i Bjørvika

Strek ikon

Nå er det endelig klart for salg av boligprosjektet Mariakvartalet! Første salgstrinn inneholder 76 leiligheter fra 40 – 119 kvm.

På mariakvartalet.no finner du prisliste, leilighetshefte og prospekt. Du kan også prøve boligvelgeren for å finne din drømmeleilighet. Fristen for innlevering av bud ved salgsstart er tirsdag 17. oktober kl. 12:00, med elektronisk budgivning via BankID. Vennligst merk at akseptfristen er satt til 24. oktober 2023 kl. 16:00 i henhold til budreglene for salgsstart. Elektroniske bud legges inn via prosjektets boligvelger. Klikk på enheten du ønsker å kjøpe og bruk «kjøp»-knappen for å komme til budportalen.

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere for å avtale en visning. Besøk i visningssenteret i Dronning Eufemias gate 55 må avtales på forhånd med en megler i salgsstart-perioden.

I visningssenteret vil megler gi deg en presentasjon av: 

  • 3D-modell som viser solforhold, utsikt fra leilighetene og fremtidig bebyggelse 
  • Modell av byggene og Bjørvika 
  • Standard interiørleveranse 

Hvis du ikke har mulighet til å møte opp for en fysisk visning kan du avtale et digitalt møte på Teams. 

Det vil også arrangeres en digital live-visning onsdag 11. oktober kl. 12:00, der megler bruker 3D-visningsmodellen for å orientere deg om prosjektet og konkrete leiligheter. Her kan man sende inn spørsmål underveis og få disse besvart.

Puls og ro i et Bjørvika som har alt

En bolig i Mariakvartalet er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker et urbant liv i grønne og rolige omgivelser like ved vannkanten. Kvartalsbygget ligger i Bispevika Syd mellom Sørenga, Middelalderparken og fjorden, og skal stå ferdig i 2026/27. Kvartalet byr på en bred leilighetsmiks med alt fra store toppleiligheter med egne takhager til effektive 2-roms. Her kan du nyte utsikten fra egen uteplass eller felles takterrasse, leke med barna i byhagen eller ta turen ut i Bjørvika – for en matbit, shopping, kunstopplevelser, eller bare for å nyte atmosfæren.

Mariakvartalet blir et elegant kvartalsbygg i frodige omgivelser

Prosjektet bygges som et kvartal som gir en skjermet byhage i midten, akkurat som det populære naboprosjektet Clemenskvartalet som nettopp er ferdigstilt og innflyttet. I byhagen kommer også en flott lekeplass, tilknyttet en barnehage som kommer i deler av byggets 2. etasje. Om sommeren kan beboerne utforske Oslofjorden til sjøs – kvartalet får kajakker til utlån i byhagen.

Variert arkitektur
For å sikre variasjon og dynamikk, har arkitekturen forskjellige høyder, dybder, materialer og farger. Fasadene skal kles i miljøvennlig tegl i varme nyanser, som gult, beige, rødt og brunt, og leggemønsteret på byggets 11 oppganger vil også variere. Høye portaler leder deg fra omkringliggende gater og inn til byhagen.

Prosjektet er tegnet av Lund + Slaatto Arkitekter, som blant annet står bak Munch Brygge i Bjørvika. Munch Brygge vant Oslo Arkitekturforenings Arkitekturpris 2019 og Oslo bys arkitekturpris i 2020.

Ta kontakt med en av våre meglere dersom du ønsker mer informasjon eller vil kjøpe en leilighet. Vi gleder oss til å vise deg mer av flotte Mariakvartalet!

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen