Nå starter snart tilvalgsprosessen for Prinsessealléen – form din drømmeleilighet

Lidenskap for nybygg

Nå starter snart tilvalgsprosessen for Prinsessealléen – form din drømmeleilighet

Strek ikon

Leilighetene i Prinsessealléen vil få et særpreget og røft uttrykk, der det er lagt stor vekt på kvalitet. Tilvalgsprosessen starter i slutten av november, og da har du i tillegg mulighet til å sette ditt personlige preg på boligen. Prosjektet har en spennende tilvalgsmeny, med nøye utvalgte farger og materialer.

I prosjektet Prinsessealléen på Skøyen har de gått mot strømmen med interiørløsningene. Det er valgt en annerledes retning, som skiller seg ut fra det vanlige. Gråmelert enstavsparkett, dyp grønn kjøkkeninnredning med integrert gripelist og innfelt LED-belysning. Åpne hyller i metall der det fungerer. Svarte håndtak. Røff, industriell benkeplate og vask. Sort, matt blandebatteri. Høye vinduer, nisjer uten listverk. Grå vegg mot hvitt tak, ingen taklist. Du får et uttrykk som vil harmonere med en rekke ulike stilarter innen møbler og interiørdesign slik at du vil få et hjem med personlighet allerede før de første møblene kommer på plass.

«Det gode samarbeidet med utbyggeren Neptune er en av grunnene til at prosjektet har fått særpreg. Våre felles ambisjoner har alltid vært å skape leiligheter med et tydelig industrielt, urbant preg, fra de slipte betonggulvene i mesaninleilighetene til baderomsflisene og de røffe, grå og sorte interiørdetaljene alle enhetene blir preget av«.

Gitte Rimstad / RCO Interiørdesign

5,5 m takhøyde og betonggulv

I første etasje i Prinsessealléen kommer unike og fabrikkpregede mesaninleiligheter med opptil 5,5m takhøyde, gulv i stuen i slipt betong, bad i hver etasje og privat uteplass.

Se video av mesaninleiligheten

Velkommen til visning

på visningssenteret hver onsdag kl. 17:00 til 18:00 

Husk å melde deg på for å delta på visningenmeld deg på HER

På visningen vil du motta detaljert informasjon om boligprosjektet og få muligheten til å få en gjennomgang i den digitale modellen. Dette gir deg sjansen til å oppleve sollys og utsikten fra de ulike leilighetene.

Kontakt gjerne en av våre meglere dersom du har spørsmål om prosjektet eller konkrete leiligheter.

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen