Nybygg i Holmenkollen og på Røa med urban puls og naturlig ro

Lidenskap for nybygg

Nybygg i Holmenkollen og på Røa med urban puls og naturlig ro

Strek ikon

På Holmenkollen har du utsikten over byen og nærheten til det grønne.

Kjent for sin unike beliggenhet der storbyens pulserende liv møter markas fredfulle ro, kombinerer de to nybyggprosjektene, en urban komfort med god tilgang til det naturen har å by på. Her får du det beste av to verdener.

Kjent for sin unike beliggenhet der storbyens pulserende liv møter markas fredfulle ro, en urban komfort med god tilgang til det naturen har å by på. Her får du det beste av to verdener.

Doktor Holmsvei 15 er et etterlengtet boligprosjekt på byens tak. Bestående av 18 moderne boliger, står dette prosjektet klart til å åpne salget i august. Med Nordmarka rett utenfor døren har du umiddelbar tilgang til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt. Røa X, et nybygg med 56 stilfulle leiligheter, har blitt nøye konstruert for å skape en harmonisk balanse mellom moderne livsstil og det etablerte nabolaget. Mange har bodd her i flere generasjoner, for her vil ingen flytte ut. Alle som bor på Røa en spesiell tilknytning til stedet. En tilhørighet som bare vokser seg sterkere med årene.

Nybygg med høy standard

Nye boliger kommer med mange fordeler, inkludert forbedret isolasjon, lavere strømkostnader, moderne fasiliteter og enkelhet i hverdagen. «Mange av våre kunder forteller at det er noe eget ved følelsen av å kjøpe en splitter ny bolig”, forteller eiendomsmegler Lars Bratseth. Og med strenge byggetekniske standarder, kan du være trygg på at disse boligene har god isolasjon og et sunt inneklima.

Hver bolig i Doktor Holmsvei er på ca. 150 kvm BRA og inkluderer en stor privat takterrasse med flott utsikt.

Doktor Holmsvei 15, av utbygger Miliarium Bolig, kommer for salg i august, og tilbyr en unik mulighet til å bo midt i naturen mens du fortsatt er et steinkast fra bylivet. Det er legen og helsepioneren Ingebrigt Christian Holm som har gitt navn til Doktor. Holmsvei. Opptatt av at mennesker skulle komme til krefter i kontakt med frisk luft kan du med Nordmarka rett utenfor døren slippe inn naturen hver dag. Det er god livskvalitet.

Nærheten til det grønne har vært viktige kvaliteter å bygge videre på. Derfor bevares eksisterende vegetasjon på store deler av tomten. Tomten er spektakulært plassert ved Holmenkollen, og store grønne uteområder og et ærverdig hovedhus er noen av de kvalitetene som vil bli ivaretatt. Med antatt innflytting i 2025, gir dette god tid til å planlegge overgangen til et nytt og spennende kapittel i livet.

Nybyggene inkluderer 18 boliger med rundt 150 kvm BRA, designet for å tilby optimal funksjonalitet og komfort, inkludert en stor privat takterrasse med fantastisk utsikt.

For å gjøre hvert hjem unikt, har interiørarkitekt Gitte Ramstad fra RCO Interiørdesign utarbeidet skreddersydde interiør-konsepter. Hver bolig er skreddersydd for ulike behov, og tilbyr 2 til 3 bad og 4 til 5 soverom. Fremste og midtre boligtun har egen inngang til en mulig praktikantdel i underetasjen, mens bakre boligtun kan skilte med hagestue i underetasjen. Dette gir hver familie muligheten til å finne den boligen som passer best for dem.

Registrer deg på prosjektsiden om du ønsker å holde deg oppdatert om videre fremdrift. Det vil bli sendt ut nyhetsbrev hvor en kan bli nærmere kjent med prosjektet opp mot salgsstart i august.

Røa X – En bydel med x-faktor

Røa X tilbyr boliger omgitt av vakre grøntområder hvor en også finner alle ønskelige fasiliteter innen gåavstand.

Røa er et sted mange har kalt hjem gjennom generasjoner. Spør du folk som bor på Røa hva som er det beste med å bo her, svarer de ulikt. Nærheten til Sørkedalen og Bogstadvannet, kjentfolk på kafeen, og en rask T-banetur inn til byen er bare noen av de mange fordelene som trekkes frem. Røa er rett og slett et godt sted å bo.

Stedet fortsetter å utvikle seg, der Skanska, en av de mest erfarne byggefirmaene, står bak Røa X som vil bidra til å styrke Røas sjarm og attraktivitet. Prosjektet er designet med intensjonen om å forsterke Røas sjel og identitet, og tilbyr 56 stilfulle leiligheter som varierer fra 40,5m2 til 204m2. Bygget med materialer av høy kvalitet og tre forskjellige interiørkonsepter, gir det deg en unik mulighet til å personliggjøre ditt nye hjem. Interiørdesignerne har håndplukket alle produkter, fra kjøkkeninnredning fra HTH, til kraner fra Tapwell, og Marazzi-fliser på badet, for å sikre høy kvalitet i alle ledd. Alle leilighetene er bygd med lyddempende som gir stillhet og fredfulle øyeblikk.

Så å si alle leilighetene har utvendige hjørner, noe som gir svært gode lysforhold og muligheter for en uteplass med flere soner. Mange har uteplassen som sitt favorittrom. Gode uterom, med god plass til både sosiale og private soner, har vært viktig i utviklingen av Røa X.

Les mer om prosjektet, og ta gjerne kontakt med en av våre meglere for å avtale en visning. Enten det gjøres fysisk eller digitalt via Teams, inviterer vi deg til å se prosjektet i vår 3D-modell, så du kan se utsikten fra den enkelte leilighet og simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha.

Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjemaene for de ulike prosjektene dersom du vil holde deg løpende orientert.

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektene.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835 per@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen