Nye leiligheter for de som elsker det sosiale og urbane liv på Rodeløkka

Lidenskap for nybygg

Nye leiligheter for de som elsker det sosiale og urbane liv på Rodeløkka

Strek ikon

På Rodeløkka kommer nå et helt nytt leilighetsprosjekt hvor det sosiale liv er satt i fokus. Med gode uteoppholdsområder i bakgård og på tak, samt et stort utvalg av leilighetstyper, siktes det mot å skape et attraktivt og sammensatt bomiljø for de som elsker bylivet.

Leilighetene vil bli lagt ut for salg allerede i mars. Du kan lese mer om prosjektet og registrere deg for å holde deg informert om prosjektet HER.

Rodeløkka er en levende og attraktiv bydel som passer for deg som er urban, sosial og kreativ. Dette var noe utbygger, Bonum, og arkitektfirmaet, Vigsnes + Kosberg ++ Arkitekter AS, hadde i tankene allerede fra et tidlig stadium da de utviklet Marstrandsgata 11. De ville skape et område for de urbane og sosiale, både ute og inne. En gjennomført landskapsplan ble planlagt for å sikre en grønn oase i bakgården, med f eks lekeområde og flere sitteområder som utnytter de beste solforholdene på tomta. I tillegg kommer det to flotte takterrasser inndelt i ulike soner. Hva med å nyte morgenkaffen med utsikt over byen, eller kanskje en god middag i kveldssolen? 

En annen viktig faktor var at de ville skape et godt boligprosjekt som viderefører den eksisterende kvartalsstrukturen Grünerløkka er kjent for. Bruk av teglstein, inspirert av den eldre fabrikkbebyggelsen i nærområdet vil gi bygget en stedstilpasset karakter. Balkongenes utforming er inspirert av klassiske urbane murgårdsbygg, med god plass til opphold. Bruk av franske balkonger gir høyreiste vindusfelt, som gir godt med lysinnslipp til boligene. 

Beliggenhet i et populært og urbant område med gangavstand til det meste.

73 boliger med særpreg

Forskjellige mennesker har forskjellige behov. Derfor er det lagt vekt på stor variasjon blant de ulike leilighetstypene, både i størrelse og form. Her kan man velge mellom ulike planløsninger i størrelser fra 37 – 118 m2 – med andre ord noe for enhver smak. Er du ute etter en unik dupleks leilighet som går over to etasjer, en liten og arealeffektiv, 2-roms, stor eller liten 3-roms, større leiligheter – kanskje med utleiedel, eller til og med en toppleilighet med stor takterrasse – ja da er Martstrandgata stedet for deg!

I utforming av prosjektet er det lagt vekt på å skape et interiør med et helhetlig design med industrielt preg.

Toppleilighetene i Marstrandgata 11 er en unik mulighet for deg som vil bo i en leilighet med litt ekstra fasiliteter og en fantastisk utsikt. Disse leilighetene har en moderne og et gjennomtenkt design, med stilrene fliser og høykvalitets hvitevarer. I tillegg har toppleilighetene stor privat uteplass. Her kan du slappe av og nyte solen, eller invitere venner og familie på en hyggelig middag med utsikt over byen.  Alt dette gjør toppleilighetene i Marstrandgata 11 til et attraktivt valg for deg som vil ha en moderne bolig med det lille ekstra og med en fantastisk utsikt.

Unikt interiør med industrielt preg

Med en rød tråd i materialvalg fra eksteriør, vil du oppleve en kontinuitet og enhetlighet i interiøret. Naturmaterialer som betong, natursten og terrazzo er valgt sammen med lyse og myke materialer som lys eik og ask. Dette vil gi en lun og innbydende stemning. Det er også blitt lagt vekt på å bruke sorte og kalde metaller i detaljene, for å gi interiøret et litt edgy, moderne og industrielt uttrykk. Fargene og materialene bidrar til en frisk og naturlig stemning, og gir muligheter for å sette personlige preg på boligen.

Leilighetene vil legges ut for salg i mars. Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjema på prosjektsiden dersom du vil holde deg løpende orientert.

Ta kontakt med våre meglere for mer informasjon

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen