Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 30/09/2016 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Eiendom
Hollenderkvartalet i Oslo

Hollenderkvartalet – En salgssuksess!

2 salgsstarter - begge med stor suksess!

Rom Eiendom AS er i full gang med å utvikle tomten i Schweigaards gate 40-46 i Gamlebyen og i den forbindelse har det høsten 2016 vært gjennomført to salgsstarter – begge med stor suksess!

Første salgsrunde var i slutten av august da de første 44 leilighet ble lagt ut, og det endte med 35 salg (80 %). Runde to ble avholdt i slutten av september, og av de 18 leilighetene endte vi opp med hele 15 salg (83 %).

Med andre ord har responsen fra markedet vært enorm, og det er gledelig å se at produktet har fått den oppmerksomheten det fortjener!

Det er i tillegg solgt leiligheter i etterkant av salgsstart, og pr 29.09.2016 gjenstår det 10 leiligheter i prosjektet. Men det betyr at det fortsatt er muligheter for å sikre seg leilighet i Hollenderkvartalet. Ta gjerne kontakt dersom det er spørsmål til prosjektet.

Prosjektet får gode kvaliteter som felles takterrasse, bilpool-tilknytning, stor felles bakgård, Breem sertifisering, rikelig med sykkelparkeringsplasser, og flere av leilighetene får store, private takterrasser. I tillegg blir det vannbåren varme i gulv, hvitevarer er selvsagt inkludert og de heldige kjøperne kan forvente innflytting i løpet av andre halvår 2018. Vi gleder oss til fortsettelsen!

www.hollenderkvartalet.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)