Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 07/10/2016 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Eiendom
Lillo Nydalen

Nå flytter de første beboerne inn i Lillo Nydalen!

Klart for innflytting i Lillo Nydalen!

Nå nærmer det seg virkelig tid for innflytting for de første beboerne i Lillo Nydalen. Bygg A (salgstrinn 1 av 3) overtas i løpet av oktober 2016 og de første tilbakemeldingene fra forhåndsbefaringene har vært utelukkende positive. Fremdriften har vært god, og overtakelse skjer i henhold til opprinnelig plan. Nylig ble det avholdt sameiermøte for beboere i bygg A, og et kompetent styre har kommet i stand. Styret vil følge opp overtakelse av fellesarealer og andre praktiske ting i forbindelse med overlevering av prosjektet fra utbygger til sameie.

Vi har gleden av å informere at Domino's Pizza skal inn i næringslokalene i 1. etg i Bygg A, et tilbud vi håper kommer beboerne til nytte. Garasjeplasser: Det er fortsatt noen ledige garasjeplasser, men det selges i jevnt tempo, og det er nok ikke mange uker igjen før det er utsolgt. Prisen er fortsatt kr 300.000,- + omk. (pr. 4. oktober 2016)

Resalg: Det har allerede vært flere omsetninger i bygget, og prisveksten har vært formidabel for de som kjøpte ved salgsstart i mai 2014. Har du leilighet du ønsker å selge, eller kanskje du selv er på boligjakt og har lyst på ny leilighet ? Ta kontakt med våre eksperter på resalg; Martine Røisland ([email protected]) og Karoline Køber ([email protected]) og de vil kunne gi den informasjon du ønsker, enten du skal kjøpe eller selge

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)