Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 30/11/2016 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Eiendom
Eufemias Plass innergård

Nå kommer de neste 47 leilighetene for salg i Eufemias Plass!

Budfrist fredag 2. desember 2016 klokken 12.00

Salgstrinn 2 i Eufemias Plass legges ut for salg i uke 48 med budfrist - fredag 2. desember 2016 klokken 12.00. Eufemias Plass blir en livlig møteplass. Plassen får serveringssteder, butikker, skulpturbenker og spennende utsikt. Nærheten til byen, fjorden, Middelalderparken og alle former for kollektivtrafikk gjør Eufemias Plass til stedet for førsteklasses byliv. Her kan du bo mellom Barcode og fjorden, med yrende byliv under deg og byens mest spektakulære treningsarena på taket over deg.

I andre salgstrinn selges 47 leiligheter, med størrelser fra 40 til 112 kvadratmeter. Prisene variere fra 4,15 til 13,8 millioner kroner og prosjektet utvikles av Oslo S Utvikling AS som tidligere har bygget hele Barcode. De fleste leilighetene får balkong, hvitevarer på kjøkken leveres, det blir en stor felles takterrasse på toppen av bygget, det er lave omkostninger og ferdigstillelse forventes til Q3 2019. Ta gjerne kontakt med megler Røisland & Co dersom du har spørsmål til prosjektet – [email protected]

Velkommen til visning i vårt visningssenter i Dronning Eufemias gate 36 (ved siden av Kiwi Barcode).

Merk at det også er leiligheter igjen i trinn 1 (den nordre delen av bygget) hvor salgsstart allerede er avholdt. Her er det «førstemann til mølla – fast pris!».

Se mer informasjon og boligvelger på prosjektets hjemmeside – www.eufemiasplass.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)