Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 23/08/2017 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Myrenskvartalet, Torshov, Oslo, Neptune Properties
Bilde Nyhet Myrenskvartalet

Følg med – snart kommer Myrenskvartalet på Torshov for salg

Salgsstart i løpet av høsten 2017!

I Sandakerveien 16, som nærmeste nabo til Torshov Torg, skal Hent AS og Neptune Properties AS sammen utvikle nye leiligheter som du absolutt bør se nærmere på!

Myrenskvartalet vil bestå av 118 byleiligheter fordelt på syv etasjer, med fokus på høy kvalitet og gode løsninger. Med 2-, 3- og 4-roms leiligheter byr Myrenskvartalet på et bredt spekter av størrelser, noe som legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser. De minste leilighetene vil få størrelser fra ca 35 kvm, mens f.eks enkelte 4-roms gir mulighet for å etablere utleiedel. 

God arkitektur skaper verdi og det er lagt mye tid og arbeid i materialer, utrykk og funksjon. Byggenes eksteriør blir i puss og får et særpreg av glass, treverk og flotte kobberdetaljer. Det blir fem inngangspartier med tilhørende heisrom, som sørger for redusert persontrafikk i oppgangene. Passasje til bakgården går gjennom et portrom i klassisk stil og gir en hyggelig adkomst til felles oppholdsarealer. Samtlige leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, mange med gode solforhold. Akerselva ligger kun et steinkast unna og gir adgang til frodig natur og en svært hyggelig spasertur. Det blir også garasjeanlegg under bakkenivå for deg som ønsker innendørs parkeringsplass til bilen.

Myrenskvartalet krones med en herlig felles takterrasse, der landskapsarkitekten har utarbeidet et pent hagemiljø med flere skjermede soner for nytelse av sol, utsikt og luft. På takterrassene kan man nyte utsikten i et grønt, frodig og friskt miljø. Det vil bli fellesarealer med benker og bord, samt spennende helleganger som fører deg gjennom luftig engvegetasjon.

Meld din interesse i dag – salgsstart i løpet av høsten 2017!

Send oss en e-post på [email protected] eller meld interesse for boligprosjektet på hjemmesiden www.myrenskvartalet.no så blir du blant de første som mottar salgsinformasjon før salgsstart. Merk e-posten med Myrenskvartalet.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)