Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 17/10/2017 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Askeveien, Skøyen, Oslo
Askeveien 1C

Nye leiligheter i det grønne - Askeveien 1c på Skøyen

Kommer for salg oktober 2017 – innflytting ca februar/mars 2018

I et av Oslos flotteste boligområder oppføres det nå 5 nye leiligheter hvor man kan nyte godt av villaområdets unike kvaliteter, i kombinasjon med å nyte alle godene ved å bo i en topp moderne og lettstelt leilighet!

De to leilighetene som skal selges er 4-roms leiligheter på ca 130 kvm BRA, som har gode innholdsrike planløsninger og ligger i byggets 1. etasje. Begge har direkte utgang til romslig balkong og videre ut i hage.

Eiendommen har en unik beliggenhet for deg som vil bo sentralt, men samtidig ha direkte tilgang til det grønne. Med få minutters gange er du midt i det urbane Skøyen med alle hyggelige servicetilbud samt enkel tilgang til alle typer kommunikasjonsmidler.

Det som gjør Askeveien så spesiell, er dens direkte tilknytning til den fantastiske Skøyenparken. En godt bevart «hemmelig» grønn oase som fører deg videre nordover og inn i Frognerparken.

Ved å bo i Askeveien får du det beste av «to verdener»!

Meld din interesse ved å sende en epost til [email protected] eller les mer på hjemmesiden www.askeveien1c.no . Planlagt salgsstart i løpet av oktober.

Byggingen er godt i gang og estimert innflytting ca. februar/mars 2018.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)