Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 06/07/2017 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Myrvoll stasjon, Oppegård, JM Norge
Nye Leiligheter Myrvoll Stasjon Roisland Co Jm Norge

Kommer snart for salg - Myrvoll Stasjon på Myrvoll

Salgsstart høsten 2017

Til høsten starter salget av Myrvoll Stasjon. I naturskjønne omgivelser i Oppegård kommune, kun ca. 20 minutter unna Oslo, planlegger vi et nytt og spennende boligområde. Myrvoll Stasjon vil bestå av rekkehus og leiligheter, fordelt over flere salgstrinn, og bilfritt torg med butikk og bakeri.

På Myrvoll Stasjon er det godt å komme hjem. Hverdagen preges av tid sammen med de du bryr deg om, enten det er du og kjæresten som tar en kveldstur etter middag, eller hele familien som går på kafé sammen lørdag formiddag. Skogen bugner av blåbær og sopp om høsten og deilige badevann ligger bare en kort sykkeltur unna. På bilfrie Myrvoll Torg, som er områdets sosiale hjerte, gjør du daglige innkjøp og slår av en prat med naboene. Å bo slik, ca. 20 minutter fra Oslo, er rett og slett luksus.

På Myrvoll skal JM bygge ca. 480 leiligheter og ca. 155 rekkehus. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. Både utvendig og innvendig vil du oppleve en gjennomgående god bokvalitet, både i form av gode uteplasser og smarte planløsninger.

Vi planlegger salgsstart – husk å registrere din interesse!

jm.no/myrvoll-stasjon

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.