Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 12/07/2017 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Vannkunsten, Bjørvika, Oslo, Oslo S Utvikling
Vannkunsten Havnepromenaden

Vannkunsten - Et nytt boligprosjekt i Bjørvika

Lukten av sjø – smaken av storby

Vannkunsten byr på en av Fjordbyens beste beliggenheter og leiligheter med privat balkong eller terrasse. Fantastisk utsikt over sjøen eller byen møter deg i leiligheter bygd med nordiske kvalitetsmaterialer. Vannkunsten består av 9 hus med et stort utvalg unike 2- til 4-roms leiligheter med arealer fra 40 til 140 kvm BRA.

Alt på et sted – rett ved fjorden
En bolig i Vannkunsten gir deg det beste innen arkitektur og natur, i skjønn forening ved fjordkanten i Bjørvika. Arkitektene har foretatt sine valg av materialer med omtanke for Vannkunstens naturlige omgivelser. Gjennomgående er nordiske kvalitetsmaterialer som Opplandskifer og eik tatt i bruk.

I de ni byggene som til sammen utgjør Vannkunsten, er så og si ingen av leilighetene like. Noen går over to plan, med en takhøyde på hele 8 meter og unik utsikt og lysforhold. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen kajakkplass på trappen. Alle leilighetene har fantastisk beliggenhet, og de fleste har utsikt over fjorden.

Arkitektoniske kvaliteter
Det danske arkitektkontoret Vandkunsten ønsker å etterlate sitt særpreg i Bjørvika ved å bygge boliger som tar hensyn til områdets naturgitte omgivelser. Ved å bryte opp en stor tomt med 9 bygg, fremfor å bygge ut ett stort boligkvartal, får man smale nabolagsgater mellom byggene. Dette skaper en intim og hyggelig atmosfære for beboerne.

Lukten av sjø – smaken av storby
Elsker du livet ved fjorden? Lukten av sjø og lyden av bølgeskvulp bidrar til ro i sjelen i en innholdsrik hverdag.Den unike beliggenheten til Vannkunsten, gir deg som flytter inn nærheten til det beste byen og naturen har å by på. Du får en byleilighet der Oslofjorden ligger rett utenfor stuedøren. Her får du alt du kan ønske deg på et sted – i hjerte av Oslos nye sentrum.

Les mer om boligprosjektet og meld interesse på vannkunsten.no

Når du melder interesse for boligprosjektet så blir du blant de første som mottar salgsinformasjon før salgsstart. Du kan også registrere interessen din i menyen øverst på denne siden eller via denne lenken: MELD INTERESSE FOR VANNKUNSTEN

Vannkunsten i Bjørvika
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)