Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 14/03/2018 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Bergerløkka, Vestre Billingstad, JM Norge
Illustrasjon av 4-roms med utgang til balkong nr. 2 fra kjøkkenet

Endelig er salget i gang på Bergerløkka på Vestre Billingstad!

Vestre Billingstad er et større utviklingsområde der det i kommende år skal bygges ca. 1.600 leiligheter med tillegg av nærsenter med butikker, barnehage og store grøntområder mellom husene.

Nå er endelig boligsalget igangsatt på Vestre Billingstad, og første prosjekt ut er JM Norges boligprosjekt Bergerløkka som sist uke hadde salgsstart. Det ble solgt en variasjon av både 1, 2, 3- og 4-roms leiligheter og vi er godt fornøyd med salgsstart der det gikk unna 12 leiligheter. Ferdigstillelse for dette trinnet er estimert til 2. kvartal 2020.

Det er etablert et flott visningssenter på tomten der du får god oversikt over både prosjektet som helhet og alle de ulike leilighetene som er i salg.  Det er utstilt kjøkkenløsning, baderomsinnredning, prosjektmodell og du får med deg alt av praktisk informasjon som prospekt når du kommer innom.

Tomten har adresse Bergerveien 12 og hit kjører du fra Billingstadsletta og inn Halvard Torgersens vei (like ved Kiwi) og du finner oss vis a vis Nesbru Videregående skole.

Se boligprosjektets hjemmeside for mer informasjon: jm.no/bergerlokka

Område Vestre Billingstad
Illustrasjon av boligutviklingsområdet Vestre Billingstad
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)