Nyhetsbrev
Vis filtrering
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Schlägergården Hage på Lilleaker i Oslo
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker

Det planlegges for salgsstart i Schlägergården Hage

​I disse dager jobbes det med de siste detaljene i boligprosjektet opp mot salgsstart som blir i første kvartal 2019.

Schlägergården Hage består av 69 leiligheter med gjennomtenkte planløsninger og store private uteplasser. Leilighetene fremstår eksklusive og romslige, og med en gjennomgående høy standard med fokus på arkitektur og detaljer. 

Størrelser

2-6 roms

Arealer

Fra 43 til 262 kvm BRA

Priser

Fra kr. 3.800.000,- til 34.500.000,-

Byggene kommer til å gli inn i det grønne miljøet som allerede eksisterer på denne tomten og flere av de store trærne rundt boligene vil beholdes. Det vil bli etablert en bydelspark vest for de 4 byggene, som blir et hyggelig nærmiljø til bruk og ikke minst bidra til en flott utsikt fra leilighetene. 

I Lilleakerbyen legges alt til rette for å trives og finne ro, samtidig som du lett kan velge byaktiviteter eller en tur langs Lysakerelva. Det vil også tilbys en rekke attraktive servicefasiliteter som smørebod, sykkelverksted, lagerleie og mye mer. 

På hjemmesiden www.lilleakerbyen.no kan du allerede nå lese intervjuer med skaperne av Lilleakerbyen og boligprosjektet Schlägergården Hage. 


Bo urbant - helt naturlig

Schlägergården Hage ligger øverst i Lilleakerbyen, omgitt av frodige grøntområder, kulturhistorisk bebyggelse og med gangavstand til både butikker og servicetilbud. Her skal det legges det til rette for å kunne skape et godt hjem i flotte omgivelser og med nærhet til alt - fra det øyeblikket du flytter inn.


Registrer din interesse nå, så holder vi deg oppdatert!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.