Nyhetsbrev
Vis filtrering
Myrenskvartalet Facebook Image Ad8

Velkommen til tomtevisning i Myrenskvartalet - Torshov

For tiden peles det for fullt og i løpet av vinteren og våren reises råbygget. Frem mot den planlagte overtakelsen i andre eller tredje kvartal 2020 vil det skje forandringer på daglig basis.

For å feire at byggingen er i full gang, har vi lyst til å invitere deg til tomtevisning i Sandakerveien 16, søndag 25. november kl 12:00-14:00.

Du kan slå av en prat med oss i Røisland & Co, kikke på omgivelsene, ta en bli-kjent-runde på trivelige Torshov og avslutte med en rusletur langs elva. Du vil ikke gå tomhendt hjem; vi serverer kaffe og noe godt å bite i til både små og store.

18 leiligheter igjen

Myrenskvartalet er et populært boligprosjekt, av 118 leiligheter er 100 allerede solgt. Vi har med andre ord bare 18 igjen, av disse er det 2 arealeffektive 2-roms og 16 fine 4-roms leiligheter på mellom 80 og 86 kvadratmeter. 

Dette er perfekte boliger for barnefamilier, omgitt av parker og grøntområder på alle kanter og ikke minst sentralt. Flere av leilighetene er vestvendte, og du får mulighet til å kjøpe garasjeplass. 

Det er heller ikke for sent å sette ditt personlige preg på den nye boligen din, tilvalgsprosessen er fremdeles åpen. Kveldshimmelen med utsyn over Oslo kan nytes på en flott felles takterrasse.

Les mer om boligprosjektet Myrenskvartalet her >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.