Nyhetsbrev
Vis filtrering
Per Henrik Rolfsen Bjorvika
Bjørvika Oslo

Følger du utviklingen i Bjørvika?

Bjørvika forandrer seg nå bokstavelig talt fra dag til dag. Utviklingen av nabolaget ved fjorden er i rute, og nye boliger vil ferdigstilles fortløpende i løpet av 2019.

Jenny og Roy flyttet inn i nybygd leilighet i Eufemias Hage i Bjørvika.

Bli med inn i ny Bjørvika-leilighet

Er du nysgjerrig på hvordan det ser ut i en nyinnflyttet Bjørvika-leilighet? I sommer var Jenny og Roy blant de mange beboerne som flyttet inn i sin helt nye leilighet i Eufemias Hage. Bli med inn og se hvordan paret har innredet sin 97 kvadratmeter store leilighet i klassisk stil og med høy standard i alle rom.

LES ARTIKKELEN >>

Eufemias Plass Vest i Bjørvika, Oslo.

Fremdrift for innflytting i nye boliger

  • Mens beboerne allerede er på plass i Eufemias Hage, starter overtagelsen for de som har kjøpt leiligheter i Eufemias Plass Vest (bildet) allerede i juni i år.
  • Mot slutten av året er det så klart for innflytting i Dronninglunden.
  • Deretter vil nye beboere kunne begynne å flytte inn i Eufemias Plass Syd i mars neste år.
  • Har du kjøpt leilighet i Vannkunsten, er det planlagt å starte med overtagelser i løpet av første kvartal 2020.

Det er bare å glede seg.

Vannkunsten i Bjørvika, Oslo.

Siste hus i Vannkunsten kommer snart for salg! 

Boligprosjektet Vannkunsten er delt inn i fire ulike salgstrinn og består av totalt 9 hus. Det siste huset (hus 4, markert på bildet) består av 48 leiligheter og et stort utvalg leilighetstyper.

  • 2-roms: 43-73 kvm BRA.
  • 3-roms: 65-114 kvm BRA.
  • 4-roms: 89-126 kvm BRA.

Alle boligene får egen balkong eller terrasse, og beboerne vil ha tilgang til fasiliteter som et hyggelig fellesrom, bildelingstjenesten Biliblant og andre servicetilbud. Vannkunsten bygges i naturlige materialer, med fasader kledd i norsk skifer og eik. Bygget skal stå ferdig i 2020 og da vil hele området nord for Bispekilen stå ferdig.

Hvis du er registrert som interessent for Vannkunsten, vil du få et eget nyhetsbrev med priser og informasjon ved salgsstart, ellers kan du registrere deg som interessent.

VANNKUNSTEN - MELD DIN INTERESSE >>


Mange spennende muligheter ved fjorden 

Utvikler Oslo S Utvikling (OSU) har nå fire ulike boligprosjekter til salgs i området mellom Barcode og fjorden. Interessen har vært stor for bådeDronninglundenEufemias Plass VestEufemias Plass Syd og Vannkunsten. 333 leiligheter er allerede solgt, og det er 137 flotte leiligheter igjen i ulike prisklasser.

LEDIGE BOLIGER I BJØRVIKA >>

Per Henrik Rolfsen i Røisland & Co Eiendomsmegling

Velkommen til visnings- og servicesenteret!

I det nye visnings- og servicesenteret i Dronning Eufemias gate 55, kan du gjøre deg kjent med nabolaget og boligene vi har for salg. For deg som kjøper bolig av OSU i Bjørvika, vil senteret også by på et bredt utvalg av servicetjenester i regi av Usbl, som blant annet bildeling, vaktmester- og renholdstjenester.

ÅPNINGSTIDER >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.