Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 01/05/2019 - Kategorier: Generelt - Tags: Prosjektmegler, Røisland Co
Nye Leiligheter Bjorvika Oslo Opera Barcode Sorenga

Husebø ny prosjektmegler i Røisland & Co

Ingunn Iselin Husebø, som tidligere har solgt leiligheter for 5 milliarder kroner på Sørenga, trives veldig godt med å selge nye boliger i Bjørvika og har nå startet som prosjektmegler hos Røisland & Co.

Husebø har i mange år solgt nye boliger i Oslo, på Romerike og i Asker. Hun har tidligere jobbet for DNB Eiendom Nybygg i 9 år og omsatt i snitt 280 boliger i året. Med 20 års erfaring av nybyggsalg har hun jobbet for mange av de store utbyggerne og vært ansvarlig for salget av større utbyggingprosjekter på Sørenga, Rodeløkka, Økern, Ensjø og på Romerike.

«Dette er en stilling som jeg er høyt motivert for! Jeg ser frem til å bli del av et godt sammensatt team og jobbe med dyktige kollegaer spesialisert på nybyggsalg. Røisland & Co er en rendyrket nybyggmegler som har noen av landets mest spennende boligprosjekter i porteføljen. At de i tillegg har etablert et partnersamarbeid med RCO Interiørdesign gir Røisland & Co den ekstra «edgen» en nybyggmegler trenger for å holde seg oppdatert på hva markedet/boligkjøperne vil ha», sier Ingunn Husebø.

Andreas Øvsthus, daglig leder i Røisland & Co Eiendomsmegling forteller at «det er veldig hyggelig å ha med en ny kollega på lag. Dette vil styrke team Røisland & Co og vi er sikre på at den erfaring og kompetanse Husebø bringer med seg, vil gi Røisland & Co de beste forutsetningene for videre suksess i Oslo og Akershus».

Les mer om Røisland & Co her >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.