Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 28/11/2019 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Malerhaugveien 20, Ensjø, Oslo, Bunde Eiendom
Malerhaugveien 20

Malerhaugen 20 – se 3D modell av boligprosjektet

Vi har tatt i bruk en 3D modell som gir interessenter muligheten til å se nærmere på boligprosjektet og enkeltleiligheter.

I nybygg er det spesielt viktig å avklare sol- og lysforhold, i modellen kan vi justere dato og klokkeslett etter kunden sine ønsker. Vi kan også se utsyn fra enkeltleiligheter.

Sammen med interiørkvaliteter i visninglokalet gir det interessenter et meget godt utgangspunkt før en kjøpsbeslutning. Malerhaugveien 20 har en veldig fin beliggenhet, høyt i terrenget og parker på sør og vest siden.

Ta kontakt dersom dere ønsker å se nærmere på utsikt og enkeltleiligheter i vår 3D modell!

Malerhaugveien 20 ligger innerst i en blindvei, sentralt på Ensjø, med gangasvtand gjennom parken til t-banen. Ensjø ligger noen minutter fra Oslo sentrum med t-bane, buss eller sykkel, sentralt og lettvint. Samtidig er sjarmerende Kampen, Vålerenga og Tøyen en naturlig del av nærområdet. Her kan du rusle rundt blant vakre hus og i grønne parkområder, finne spennende butikker og spisesteder- og uendelig med muligheter for turer og aktiviteter.

Ensjø er et område i utvikling, som fylles med yrende liv og mennesker. Oslo kommune kaller området «naturbant», med både urbane og naturgrønne kvaliteter. Samtidig som det bygges boliger, butikker og restauranter, jobber kommunen med nye gang- og sykkelveier, parker, plasser, torg og grøntdrag, som skaper en stemning av landlig byliv.

Kontakt

Lars Petter Hansrud, tlf 952 03 993, lars.petter@roislandco.no

Andreas Øvsthus, tlf 951 56 615, andreas@roislandco.no 

Les mer på boligprosjektets egen hjemmeside: www.m20.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.