Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 18/10/2019 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Nordre gate, Grünerløkka, Oslo, Aspelin Ramm, Infill
Nordre gate 20-22

Nå starter salget i Nordre gate 20-22!

Nå er det endelig klart for salgsstart i Aspelin Ramm sitt flotte Infill-prosjekt på Grünerløkka. Bygget inneholder 37 innflyttingsklare leiligheter.

Sammen med vårt salgsteam vil du få mulighet til å komme på visning i leilighetene, samt fellesleilighet og takterrasse. I forbindelse med salgsstart har vi følgende visningstider:

Onsdag 23. oktober kl. 15:00–18:00
Fredag 25. oktober kl. 15:00–17:00
Lørdag 26. oktober kl. 14:00–16:00
Søndag 27. oktober kl. 12:00–14:00
Mandag 28. oktober kl. 16:00–18:00

www.nordregate.no 

Et unikt fellesskap

Som beboer i Nordre gate 20-22 har man tilgang på fellesgoder av det sjeldne slaget. Den romslige fellesleiligheten eies av beboerne i fellesskap, og alle kan booke den for en middag med gode naboer, familieselskaper eller barnebursdager, en stille stund for seg selv og ikke minst for å huse overnattingsgjester ved behov. 

Takterrassen er en av områdets flotteste, med gode solforhold og flott utsikt utover Løkka og byen i alle retninger. Dette er et supert område enten du vil roe ned eller trene deg opp. Her fins ulike oppholdssoner med pergola og grønne områder med gressplen. Plantekasser gir mulighet for de med grønne fingre, og barna kan leke i sandkassen. For den aktive er det plassert ut enkle treningsapparater og i tillegg en liten trampoline. Etter endt treningsøkt, eller en lang dag i solen, kan du benytte utedusjen for å kjøle deg ned. I tillegg fins det en takstue som er bygget av ombruksmaterialer fra lokale prosjekter i Oslo.

Leilighetene

Leilighetene har gode planløsninger, der det er lagt vekt på gode oppholdsrom. Store glassflater gir lyse leiligheter og en romslig følelse.

2-roms med BRA fra 40–42 kvm og priser fra kr. 4.120.000,-

4-roms med BRA fra 70–92 kvm og priser fra kr. 7.650.000,-

Du finner en boligvelger i lenken her nedenfor og på nordregate.no, hvor du enkelt kan gjøre deg kjent med de ulike leilighetens beliggenhet i boligprosjektet.

Lenke til 3D boligvelger >>

Organisering av salget

For å kunne kjøpe en leilighet ved salgsstart, må skriftlig bud være levert megler senest tirsdag 29. oktober kl. 12:00.

Salget foregår etter reglene som er beskrevet i vedlagte budskjema.

Etter salgsstart vil salget foregå etter "førstemann til mølla - prinsippet" og til faste priser.

Last ned salgsdokumentene her

For å kjøpe leilighet i Nordre gate er det viktig å først lese gjennom all salgsinformasjon. Dette kan du laste ned og åpne ved å klikke på hvert punkt nedenfor:

Prospekt
Salgsoppgave
Prisliste
Budskjema
Kjøpekontrakt med vedlegg

Det gjøres oppmerksom på at også kjøpekontrakt med vedlegg er en del av salgsinformasjonen som du plikter å ha gjennomgått før bindende budskjema innleveres til megler. 

Ta kontakt med megler derson du ønsker ytterligere informasjon eller ønsker å kjøpe en leilighet.

Lars Bratseth | +47 924 10 362 | lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud | +47 952 03 993 | lars.petter@roislandco.no 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.