Nyhetsbrev
Vis filtrering
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Schlägergården Hage på Lilleaker i Oslo
Schlägergården Hage på Lilleaker i Oslo
Schlägergården Hage på Lilleaker i Oslo
Schlägergården Hage på Lilleaker i Oslo
Schlägergården Hage på Lilleaker i Oslo

Nå er prisene publisert! - Schlägergården Hage

Da er det endelig klart for salgsstart i Mustad Eiendoms flotte boligprosjekt på Lilleaker – Schlägergården Hage. De fire byggene inneholder totalt 69 nye leiligheter i grønne omgivelser. Lilleaker er et attraktivt område med nærhet til by, natur, servicetilbud og knutepunkt for offentlig transport. Leilighetene er av høy standard, alle har fine balkonger, og noen har egen uteplass.

Leiligheter med villakvaliteter

Byggene er tegnet i ulike høyder for å passe inn i terrenget. Fasadene får forskjellige fargenyanser av tegl for å speile de mange ulike fargene i den øvrige boligbebyggelsen i området. I leilighetene har vi ønsket å skape et sømløst forhold mellom inne- og uterom, der balkongen blir en naturlig forlengelse av stuen. 

Et felles, oppgradert garasjeanlegg med spesialdesignet belysning og elegante detaljer binder de fire byggene sammen under bakkeplan. Her setter du bilen til lading før du tar heisen opp til din etasje. Fellesarealene får også preppebenk for ski, stativ for sykkelreparasjon og fasiliteter for sykkel- og hundevask. Perfekt både før og etter en tur langs elven eller i Marka. 

En av de unike kvalitetene i Schlägergården Hage er den store og grønne parken som vil bli opparbeidet vest for boligene, med gangstier, trær, blomster og benker. Sammen med de naturgitte omgivelsene og nærheten til skogen og elven, vil dette forsterke følelsen av å bo i ett med naturen. 

Utstrakt bruk av naturstein, eget lysdesign, solide hovedinngangsdører i eik, elegante lobbyer og trapper i klassisk terrazzo setter sitt tydelige preg på det viktige førsteinntrykket. I Schlägergården Hage skal det være en glede å komme hjem, og gjester ønskes velkommen med stolthet. 

Leilighetene i Schlägergården Hage estimeres ferdigstilt i tredje kvartal 2021. 

Leilighetene

Leilighetene har gode planløsninger, der det er lagt vekt på gode oppholdsrom og sømløs overgang til utearealer. Leilighetene er romslige med plass til det lille ekstra både på soverom og stue/kjøkken. Ekstra takhøyde og store glassflater gir en god og luftig romfølelse. Det vil være mulig å velge mellom tre nøye utvalgte interiørkonsepter og den gjennomgående standarden i leilighetene er høy og utenom det vanlige.

2-roms med BRA fra 43 til 68 kvm og priser fra kr. 4 050 000,-
3-roms med BRA fra 66 til 78 kvm og priser fra kr. 6 180 000,- 
4-roms med BRA fra 91 til 141 kvm og priser fra kr. 8 280 000,-
5-roms med BRA på 189 kvm og priser fra kr. 18 600 000,- 
6-roms toppleilighet i hel toppetasje fra kr. 34 500 000,-

Visninger

Velkommen til vårt visningssenter som du finner på tomten bak Schlägergården Kafé i Carl Lundgrens vei 5. Her vil du kunne møte meglerne og få en grundig presentasjon av boligprosjektet. 

Sammen med vårt salgsteam vil du kunne få muligheten til å vurdere de ulike leilighetsløsningene, samt stille de spørsmål du måtte ha. I forbindelse med salgsstart holder visningssenteret åpent følgende dager:

Onsdag 13. mars kl. 14:00-18:00 
Torsdag 14. mars kl. 14:00-18:00 
Lørdag 16. mars kl. 12:00-14:00 
Søndag 17. mars kl. 12:00-14:00 
Mandag 18. mars kl. 16:00-18:00 
Tirsdag 19. mars kl. 10:00-12:00

www.schlagergaardenhage.no

Organisering av salget

For å kunne kjøpe leilighet ved salgsstart, må skriftlig kjøpstilbud være levert megler senest tirsdag 19. mars kl. 12:00. 

Salget foregår etter reglene som er beskrevet i vedlagte budskjema. Etter salgsstart vil salget foregå etter "førstemann til mølla - prinsippet" og til faste priser.

Last ned salgsdokumenter

For å kjøpe leilighet i Schlägergården Hage er det viktig å først lese gjennom all salgsinformasjon.

Prospekt
Leilighetshefte 
Leveransebeskrivelse med Salgsoppgave
Prisliste 
Budskjema 

Det gjøres oppmerksom på at også kjøpskontrakt med vedlegg er en del av salgsinformasjonen som du plikter å ha gjennomgått før bindende budskjema innleveres til megler. De dokumentene som du ikke finner på hjemmesiden, kan fås ved henvendelse til megler.


Vi gleder oss til å fortelle deg alt om Schlägergården Hage og å møte deg på visning!

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Lars Bratseth - Eiendomsmegler
+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus - Eiendomsmegler
+47 951 56 615
andreas@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.