Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 08/11/2019 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Ensjølyst, Ensjø, Oslo, Neptune Properties
Ensjølyst
Balkong
Ensjølyst kveldsillustrasjon
Ensjølyst oversiktsillustrasjon

Velkommen til salgsstart for Ensjølyst

Salgsstart av 82 nye leiligheter på Ensjø

Solrikt og åpent, moderne, grønne omgivelser og svært sentralt. I Ensjøveien 34 fører vi opp 82 selveierleiligheter med gode, solrike balkonger, felles takterrasse med praktfull utsikt over byen og fjorden, flotte, grønne uteområder og et fint parkdrag under planlegging langs eiendomsgrensen. 

Her bor du omkranset av grønne omgivelser og hyggelig villabebyggelse, samtidig som du bor sentralt med kort gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Rett ved ligger Ensjø T-banestasjon med hyppige avganger som tar deg til Oslo sentrum på 5 min. 

Det blir 2-, 3, 4- og 5-roms leiligheter med store lysflater og gode materialvalg. Vi har utviklet egne interiørkonsepter for leilighetene og du kan velge mellom 3 interiørstiler kostnadsfritt. 

I Ensjølyst trenger du ikke bil i hverdagen. Her bor du supersentralt med et bredt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Skulle du imidlertid ha behov for bil, har vi gjort bil tilgjengelig for deg i kjelleren gjennom bildelingsordningen «Biliblant»

Velkommen på visning!

Onsdag 6. november kl. 17 - 19

Søndag 10. november kl. 12 - 14 

Mandag 11. november kl. 16 - 18


Salgsstart og budfrist er tirsdag 12. november kl. 12

Det er fortrinnsrett for Usbl medlemmer ved salgsstart, så vi anbefaler deg å melde deg inn i Usbl.  Bud fra ikke-medlemmer vil bli behandlet etter avklaring av fortrinnsrett ved evt. budrunde ved flere bud på samme leilighet.


Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med en av våre meglere i Røisland & Co

Ingunn Iselin Husebø, tlf 928 06 232, ingunn@roislandco.no

Andreas Øvsthus, tlf 951 56 615, andreas@roislandco.no 

Les mer på boligprosjektets egen hjemmeside: www.ensjølyst.no 

Sol inne, sol ute

Leilighetene har god takhøyde og store lysflater som slipper rikelig med lys inn i leilighetene. Solrike balkonger bidrar også til en lys og trivelig hverdag. På den store felles takterrassen åpner det seg en ny verden. Her er det storslått utsikt over byen, fjorden og åsene rundt. Terrassen inviterer til hyggelige sammenkomster og lange solfylte dager. 

Boligrosjektet får også flotte utearealer på bakkeplan med et stort, grønt tun som innbyr til lek og opphold for alle aldersgrupper. Landskapsarkitekten legger opp til et levende utemiljø med lekeapparater og sosiale soner. I forlengelsen av utearealet er det regulert inn en park, Malerhaugenparken. 

Alt du trenger, når du trenger det

Bare 350 meter fra inngangsdøren ligger Ensjø T-banestasjon, et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Det går busser langs Strømsveien, en kort spasertur unna. Går du gangstien opp til Helsfyr, finner du bussterminalen med busser som tar deg både til og fra sentrum og Oslo Lufthavn. Følger du gangstien litt lenger bort i veien, kommer du til butikker, caféene og andre servicetilbud. Det er ikke uten grunn at Ensjø blir kalt den nye, urbane bydelen med grønne lunger.

På Ensjølyst har du alltid bil

«Biliblant» er en bildelingsordning for deg som bor på Ensjølyst som gjør at du alltid har et kjøretøy når du trenger det.  Du kan gå ned i garasjen og hente ut din egen bil, enten du skal rekke handleturen etter jobb, komme deg til hytta eller hente den nyinnkjøpte sofaen.

To parkeringsplasser i felles garasjekjeller vil være reservert brukere av denne tjenesten. «Biliblant» er enkelt å bruke, med en app på mobilen finner du tilgjengelig bil og booker. Bilen åpnes via appen, og det er bare å kjøre i vei!

Velg ditt eget interiørkonsept

I samarbeid med interiørarkitekt Gitte Rimstad har vi utviklet tre interiørkonsepter som gjør at vi tror du vil trives ekstra godt på Ensjølyst. De heter Sort Eik, Luftig Hvit og Nordisk Hav – og du betaler ikke noe ekstra for tjenesten. Inkludert i prisen for leilighetene er også integrerte hvitevarer og enstavs parkett. Den vannbårne gulvvarmen skaper en god, lun varme i leiligheten og reduserer behovet for annen oppvarming.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.