Nyhetsbrev
Vis filtrering
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker
Boligprosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker

Snart starter salget av Schlägergården Hage på Lilleaker

Eier og utvikler, Mustad Eiendom, vil levere leiligheter og fellesarealer av sjelden kvalitet. Boligprosjektet består av 4 bygg og totalt 69 leiligheter fra 43 til 262 kvm.

Byggene er fem og seks etasjer høye og ligger naturlig vestvendt i terrenget, omgitt av lekre grøntarealer og et steinkast unna Nordmarka. Alle leilighetene har romslige balkonger eller terrasse på terreng og noen toppleiligheter har store private takterrasser.

Gjennomføring av salgsstart

Vi åpner visningslokalet på tomten onsdag 13.mars og vil ha visninger der i dagene frem mot budfristen tirsdag 19.mars. Dette vil være siste frist for å levere kjøpetilbud i forbindelse med salgsstart. Komplett salgsinformasjon med priser vil sendes ut per epost til registrerte interessenter og gjøres tilgjengelig via hjemmesiden i forkant av første visning.

Husk at alle kjøpere må ha finansiering på plass ved innlevering av bud, og i den forbindelse anbefaler vi at du kontakter banken allerede nå.

Et kvalitetsprosjekt

Det er det anerkjente arkitektene i Lund Hagem Arkitektkontor som har tegnet boligprosjektet. Leilighetene og byggene holder gjennomgående høy standard med solide detaljer. I fasaden er det gjennomgående lekker teglstein, hvor enkelte områder er fremhevet med mønstertegl for å skape et spill og understreke inndelinger og skifte av struktur i fasaden. Inngangspartiene vil oppleves eksklusive og romslige, og de gir en sømløs overgang mellom inne og ute. 

Det er lagt til rette for et praktisk hverdagsliv med gode parkeringsforhold i et romslig garasjeanlegg under bakken. Her fins det også et hobbyrom / verksted for sykler og ski, samt vaskemuligheter for 2-hjuling og firebente! 

På grunn av byggenes utforming vil de aller fleste leilighetene ligge på et hjørne med lys inn fra to eller tre sider. Dette har gitt et godt utgangspunkt for å utforme gode planløsninger hvor hver kvadratmeter er utnyttet til det ypperste! De aller fleste leilighetene får en hjørnebalkong med god størrelse. 

  • 2-roms med areal fra 43 til 68 kvm BRA 
  • 3-roms med areal fra 66 til 78 kvm BRA
  • 4- og 5-roms med areal fra 91 til 189 kvm BRA
  • Toppleilighet på 262 kvm BRA i hel toppetasje

Vi gleder oss til å fortelle deg alt om Schlägergården Hage og å møte deg på visning i midten av mars!

Registrer din interesse nå, så holder vi deg oppdatert i forkant av salgsstart >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.