Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 03/07/2019 - Kategorier: Generelt - Tags: Boligsalg, Prosjektsalg, Røisland Co, RCO InteriørDesign
Team Roisland Co 2019

Team Røisland & Co vokser!

Det skjer mye i Røisland & Co om dagen og her kommer en liten oppdatering om hva som er nytt hittil i år.

Som de fleste av dere allerede vet er Røisland & Co et kompetansehus innenfor utvikling og salg av nye boliger i Oslo og Akershus. 

Vi samarbeider med seriøse og solide utbyggerne som setter kundenes ønsker i fokus. Nøkkelen til et vellykket nyboligprosjekt ligger i god planlegging fra utbygger, riktig organisering av arbeidsoppgaver og tett samarbeid mellom utbygger, entreprenør, megler og arkitekt - Et godt teamwork!

Røisland & Co er godt rigget med kompetanse i alle faser av utbyggers- og interessentenes kundereiser og i 2019 har vi forsterket teamet enda mer.

Boligsalgsavdelingen

I starten av 2019 gikk tre av våre flotte boligsalgsmeglere ut i permisjon, samtidig(!). Heldigvis var teamet i Boligsalgsavdelingen allerede styrket med to nye medarbeidere: 

Martin Killi Arnesen, en sporty mann fra Våler i Solør. Martin har tidligere jobbet i DNB Eiendom som fagansvarlig og har raskt blitt godt tatt imot av boligselgerne våre.

Anne Heidi Rødal, en utadvendt og sprek dame opprinnelig fra Molde. Anne Heidi har erfaring fra Privatmegleren og Nordvik & Partners. 

Prosjektsalgsavdelingen

Prosjektsalgsavdelingen er også styrket med to nye medarbeidere fra januar og april i år: 

Renate Haga Ommestad, en positiv og arbeidsom Masterstudent fra NMBU, som tidligere har jobbet i DNB Eiendom Nybygg på Hamar. 

Ingunn Iselin Husebø, mer kjent som "Sørengamegleren som solgte boliger for 5 milliarder". Ingunn er en råflink dame med juristeksamen, som tidligere har jobbet i både DNB Eiendom Nybygg og Privatmegleren.

RCO InteriørDesign

I år startet vi også RCO InteriørDesign, som er et helt nytt partnersamarbeid mellom Røisland & Co og interiørarkitekt Gitte Rimstad.

Gitte er en sprudlende og trendy dame som har 15 års erfaring i nyboligbransjen. Hun har jobbet tett på både utbygger og boligkjøpere i mange fine boligprosjekter gjennom årene. Her er noen av de:

  • Munch Brygge i Bjørvika - StorOslo Eiendom
  • Kvartal 33 i Lillestrøm - Veidekke Eiendom
  • Meglergården på Bekkestua - StorOslo Eiendom
  • Middelthunsgate på Majorstuen - Veidekke Eiendom/OBOS
  • Havegaten i Tønsberg - Pilares/Bomera
  • Signaturhagen på Nøtterøy - Montinvestor
  • Pilestredet 70-77 på Fagerborg - Bunde Eiendom

RCO InteriørDesign sine arbeidsområder er konseptutvikling i tidligfase, kundereisen og tilvalgsprosess med kundehåndtering. Dette partnersamarbeidet gir Røisland & Co den ekstra "edgen" en nybyggmegler trenger for å holde seg oppdatert på hva nyboligkjøperne vil ha og formidle dette videre i prosjektutviklingsfasen.

I RCO InteriørDesign jobber også Ellen Marie Strengen. Ellen har tidligere jobbet i bl.a Slettvoll og har mange års erfaring av kundepleie og trender i boligmarkedet.

RCO InteriørDesign jobber på spreng med å få opp en egen hjemmeside hvor du vil få mulighet til å se flere referanseprosjekter og lese mer om firmaet til høsten.

Kontaktinformasjon til Gitte Rimstad er: +47 406 08 794 | gitte@rco-interiordesign.no 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.