Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 25/08/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Borgen, Nybygg, Nybolig, løren
Utearealer Tilpasset Ulik Aktivitet

Borgen på Løren - Salget har startet!

Et eldorado for barnefamilier - 106 nye leiligheter er nå ute for salg!

Borgen på Løren blir et boligområde som i stor grad er basert på en visjon, et sted hvor barn skal få en morsom, kreativ og inspirerende oppvekst. Alle barneaktivitetene blir lagt på bakkeplan, med rikelig plass for barn i alle aldre til å utfolde seg på. Mellom byggene blir det gress, planter, lekeapparater og benker - og et helt eget lekerom innendørs. Det blir et eget, lite sosialt samfunn, hvor innbyggere i alle aldre kan gi hverandre selskap, vennskap og glede. Gågrupper, barnevakt-ordninger – her blir praktisk hjelp i hverdagen liggende bare noen meter unna. Når barna blir større, er det mange som velger å flytte ut av byen. Et liv i suburbia gir ofte barna mer tumleplass, og skaper samtidig bedre og tettere relasjoner mellom naboene. Flytter du til Borgen, får dere det samme her. Uten å gi slipp på kvalitetene byen kan gi deg, rett utenfor inngangsdøren.

LEILIGHETENE

Det finnes et stort utvalg av forskjellige typer leiligheter, som kan møte beboernes varierte ønskemål og forskjellige familiekonstellasjoner. Noen av leilighetene har mulighet for utleiedel. Disse leilighetene kan også passe for storfamilien, som har slekt og venner på besøk. Første byggetrinn har en stor andel av leiligheter med tosidig fasade, som gir mulighet for dagslys fra forskjellige himmelretninger. Store skyvedører kan åpnes opp ut mot balkongene slik at man får enda bedre utnyttelse av balkongen og som en forlengelse av stuen. De store leilighetene har et ekstra bad, som oftest ligger i tilknytning til hovedsoverommet.


ET HELT EGET LEKEROM

Når været ute gjør det best å være inne, kan barna trekke inn i sitt helt eget fullverdige lekerom. Komplett med ballbinge, lekeapparater, klatrevegg og sklie. Det blir som en liten utgave av stedene som tar seg betalt per time – bortsett fra at dette er gratis for alle som bor der og er tilgjengelig hver dag hele året. På lekerommet blir det også plass til de voksne, sofagruppe og kaffemaskin vil gjøre det behagelig å ta en pust i bakken og samtidig holde et lite øye med minstemann. Det blir også eget kjøkken med stoler og spisebord – det perfekte sted for bursdagsfeiringen. Det blir som om alle leilighetene har et ekstra lekerom fullt av flotte leker. NB! Lekerommet ferdigstilles i trinn 4 – og er ikke klart til innflytting i trinn 1.

VOKSENSONE - HØYT HEVET

Der barna får plass til å utfolde seg på bakkeplan, får foreldrene plass til å gjøre det samme i høyden. Det blir flere store og flotte felles takterrasser med sensasjonell utsikt over Oslo, her blir det sittegrupper og arbeidsstue trygt rammet inn av klart, herdet glass. Hjemmekontor med byen for dine føtter? Så ofte du vil. Når du flytter til Borgen. Ikke alle byggene vil ha egen takterrasse, men beboerne her kan bruke terassene på bygget ved siden av. Dele-kultur skaper godt naboskap.


EN VISJON OM TRIVSEL, I ALLE ALDRE

Gårdsrommet i Borgen er bilfritt og et trygt og romslig lekested. Denne indre hagen er terrassert og hvert platå innbyr til ulike aktiviteter og opplevelser. Den øvre delen er det solrike hjertet av uterommet med stor avgrenset lekeplass koblet til felles sitteplass med grill. Gårdsrommet tilbyr også bane for boccia, deilig gressplen som boltreplass for lek, frodige skråninger med trær og blomstrende stauder og hageparseller hvor en kan grave i jorda og produsere egen mat. I tillegg til gårdsrommet, har Borgen et torg som knytter boligene til et bilfritt gatetun. Borgen har også tilgang til lekeplass knyttet til barnehage. Det vil også komme en stor felles park som nærmeste nabo til Borgen med egen skaterampe, Lille Løren Park.

ORGANISERING AV SALGET

Salget vil foregå etter prinsipp om «først til mølla». I vårt visningssenter i Sinsenveien 51 vil du kunne møte meglerne og få en grundig presentasjon av prosjektet. Som følge av smittevernsituasjonen vi står oppe i, har vi innført strenge regler for gjennomføring av visninger.

  • Alle visningsdeltakere må forhåndsavtale visningstidspunkt slik at vi kan begrense antall personer i lokalet samtidig.
  • Alle visningsdeltakere må registreres for evt. smittesporing.
  • Ved oppmøte til avtalt tidspunkt får visningsdeltaker 20 min med megler.
  • Ved oppmøte uten avtale kan man bli bedt om å komme tilbake på et senere tidspunkt med mindre aktivitet.

Vi oppfordrer alle til å lese relevante salgsdokumenter før visning.

Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller ønsker å kjøpe en av leilighetene.

Andreas Øvsthus - 951 56 615 - andreas@roislandco.no

Lars Bratseth - 924 10 362lars@roislandco.no 

Les mer om boligprosjektet på boiborgen.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.