Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 06/03/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: RøislandCo, Nybygg, Nybolig, salgsstart, Clemenskvartalet, Bjørvika
Clemenskvartalet Gårdsrom

Clemenskvartalet - Kommer for salg!

Velg mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter i et kvartalsbygg helt utenom det vanlige! Her får du nærhet til byen, fjorden, historiske parker, kanaler og ruiner. Bygget blir også fullt av nye og smarte løsninger for deg som beboer.

I Clemenskvartalet vil du bli møtt av en helt spesiell nabolagsfølelse. Du går fra et pulserende urbant bymiljø og inn i en stor grønn byhage. Her finner du rolige rekreasjonsområder og et variert og grønt landskap.

Fra utsiden ser det ut som 10 ulike bygg som sammen utgjør et kvartal. Fargene blir varierte og er inspirert av den fargerike Gamlebyen i Oslo, som kun ligger et steinkast unna i samme bydel som Bjørvika tilhører: Bydel Gamle Oslo.

"Miljøsertifiseringen BREEAM sikrer et bærekraftig og miljøvennlig bygg med gode kvaliteter for beboerne. I Clemenskvartalet er det gjort alt for at din bolig skal være energieffektiv, klimavennlig og uten helse- og miljøskadelige stoffer" - Boligdirektør Lars Holm, Oslo S Utvikling

Les mer om Clemenskvartalet her

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med en av våre meglere i Røisland & Co

Lars Bratseth, tlf 924 10 362, lars@roislandco.no 
Per Henrik Rolfsen, tlf 913 72 835, per@roislandco.no 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.