Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 03/02/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Elias Smiths Plass, Sandvika, Akershus, Attivo
Elias Bilde 3

Elias Smiths Plass i Sandvika - 6 ledige leiligheter igjen

Salget av leilighetene i Elias Smiths Plass har gått veldig bra, og det er nå kun 6 ledige leiligheter igjen.

Byggearbeidene på Elias Smiths Plass pågår for fullt. Bygg 1, Elias, er tett og arealene er oppvarmet og under uttørking. Innredningsarbeider starter i disse dager.

Råbygget for Bygg 2, Tårnet, er nå ferdig og bygging av yttervegger pågår. Ønsker du å se hvilke 6 leiligheter som fortsatt er ledige så kan du besøke 3D-boligvelgeren på denne lenken.  3D-boligvelger >>

Eksklusiv 4-roms tårnleilighet

Nå kan du endelig bo der det skjer i Sandvika! Bo godt på en av de mest sentrale tomtene i byen. Denne romslige leiligheten i 10. etasje blir åpen og luftig med flott utsikt over Sandvika. En fleksibel planløsning gjør at leiligheten passer for både familier og voksne par, hvor soverom enkelt kan gjøres om til kontor. 

Alt du trenger av butikker og servicetilbud finner du rundt det hyggelige torget og ellers i sentrum. Her bor du bare 5 minutter fra toget og samtidig like nærme naturen.

Årets første visning

Vi ønsker dere velkommen til årets første visning i 3. etasje i det gule huset i Elias Smiths Vei 18. Her kan du se modeller av byggene, møte megler og få informasjon om videre fremdrift og kjøpsprosess. 

Søndag 09.02 - kl. 12:00-13:00 

Byggeplassvisning

Det vil også være mulighet for å avtale en privatvisning på byggeplassen for de fem 4-roms leilighetene vi har ledig i bygg 2. Ta kontakt med undertegnede for å avtale en privatvisning eller om du har andre spørsmål til boligprosjektet, kjøpsprosessen e.l.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.