Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 02/09/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Nybygg, Nybolig, Clemenskvartalet, Bjørvika
Clemenskvartalet Gårdsrom

Endelig er salget i Clemenskvartalet i gang!

Nå kan du kjøpe ny leilighet i nok et særegent boligprosjekt i Bjørvika. Bli en del av et unikt nabolag og velg mellom 2-4-roms leiligheter i et fargerikt kvartalsbygg helt utenom det vanlige!

Bo mellom byen, Middelalderparken, Ekeberg og fjorden.

Clemenskvartalet vil bli et godt sted å bo hvor en rolig nabolagsfølelse står i høysetet. Bygget blir noe helt utenom det vanlige, med fasader som varierer i form, høyde og farge. Beliggenheten kombinerer nærhet til fjorden og ulike grøntområder, med nærhet til byen, kollektivtrafikk og et urbant nabolag. Langs byggets vestfasade går Rostockgata som tilrettelegges for syklister og gående. På siden mot øst blir det utsikt mot Middelalderparken og Ekebergåsen. I nord får man fjordglimt fra Bispekilen, og i retning syd ligger den grønne Losæterallmenningen og Sørenga sjøbad.

Beboerne i det flotte kvartalsbygget vil få tilgang til en mengde servicefunksjoner som blant annet gjesteleiligheter, bil- og kajakkdeling, håndverker- og renholdstjenester og mye mer. Bygget får frodige takhager og en grønn byhage. På bakkeplan planlegges det også for butikker, restauranter og servicetilbud.

Les mer om Clemenskvartalet og finn din bolig her


Har du spørsmål eller ønsker å kjøpe leilighet, kontakt en av våre meglere:

Lars Bratseth - tlf 924 10 362 - lars@roislandco.no
Ingrid Anne Fossli - tlf 938 85 778 - ingrid@roislandco.no
Per Henrik Rolfsen - tlf 913 72 835 - per@roislandco.no  

Interiør

Balkong

Takterrasse

Oversiktsbilde
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.