Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 17/11/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, boligprosjekt, Nybygg, Nybolig, vollenmarina
2559 Vollen Marina Ext Fra Vatten 07

Rift om å få kjøpe leilighet på marinaen!

Halvparten av de 17 leilighetene forsvant samme dag som prosjektet ble lagt ut for salg.

Estate | estatenyheter.no

PUBLISERT Tirsdag 10. november 2020 - 11:19 | SIST OPPDATERT Tirsdag 10. november 2020 - 21:48

Artikkel ved Glen Widing

Vollen Marina i Asker kommune er i ferd med å bli transformert. Der, mellom sjøen og fylkesveien, skal selskapet Fjordservice nemlig erstatte noen lagerhaller med 2.300 kvadratmeter bolig og 900 kvadratmeter næringslokaler.

Byggestarten på prosjektet til 120 millioner kroner skal etter planen skje tidlig neste år nå tomta er frigjort. Det betyr at flyttebilene kan ventes sommeren 2022.

- Snittpris per kvadratmeter her er 102.000 kroner. Prisene varierer veldig i Asker fra det samme som dette i sentrum til en god del lavere i randsonen. Så dette er over snittet generelt, sier Per Henrik Rolfsen i Røisland & Co Eiendomsmegling som solgte ni leiligheter på salgsstart.

Han forteller også at det det ikke avgjort hva slags næring som skal inn i den delen av prosjektet, bortsett fra at det ikke blir dagligvare.

- Men det ligger nok an til å bli noe marinarelatert i tillegg til litt servering. Enn så lenge er det ikke skrevet leiekontrakt, sier han.

– Vi er veldig fornøyde med å komme i mål etter flere års arbeid med å planlegge prosjektet. Vi er glade for å ha med oss Betonmast Ringerike både under planleggingsprosessen og nå som totalentreprenør, sier prosjektleder Finn Audun Bostad i Fjordservice.

Sammen har de utviklet marinaprosjektet fra området var ferdig regulert til rammesøknaden ble sendt inn høsten 2020. Hittil er 10 av leilighetene solgt.

Parkeringsplass er imidlertid ikke inkludert i prisen, men de som kjøper leiligheter større enn 100 kvadratmeter kan kjøpe en slik for 300.000. Det vil si at fire boligkjøpere må sette bilen sin et annet sted enn i parkeringsanlegget.

Fjordservice eies av Vollen Marina som kontrolleres av Morten Alois Lager og Rune Sandbæk. De har satset en del på eiendom etter de for fem år siden solgte sine aksjer i Anton Sport til Bjørn Rune Gjelsten.


Se artikkelen på Estate i sin helhet her
(Obs - krever +abonnement)

Vil du lese mer om Vollen Marina?
Se boligprosjektets hjemmeside: vollenmarinaleiligheter.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.