Nyhetsbrev
Vis filtrering
Lars-Ingrid-Per-Henrik-Bjorvikameglerne

Solgte boliger for 700 mill. på to måneder

Over 70 prosent av de nye leilighetene som bygges i Clemenskvartalet ble revet bort i løpet av kort tid. Én kjøpegruppe skiller seg spesielt ut.

Kapital | kapital.no

PUBLISERT Torsdag 19. november 2020 - 00:14 | SIST OPPDATERT Torsdag 19. november 2020 - 00:15

Artikkel ved Tilja Fyksen


– Salget har gått over all forventning, sier Lars Holm, boligdirektør i Oslo S Utvikling (OSU), som står bak prosjektet.

Tidligere i høst ble 68 nye leiligheter til salgs i den store nyboligsatsningen til OSU i Bjørvika. Prosjektet har fått navnet Clemenskvartalet og skal bestå av totalt 265 leiligheter midt i Oslo sentrum, med nærhet til fjorden og utsikt mot Middelalderparken og Ekebergåsen.

I løpet av en uke etter salgsstart av første byggetrinn var 44 av leilighetene allerede solgt. Det var dobbelt så mange salg som OSUs boligdirektør i forkant hadde håpet på. Nå er over 80 prosent av leilighetene i dette salgstrinnet solgt.


Skal selge for 1,8 mrd.

I midten av oktober gikk prosjektets andre av totalt fire salgstrinn av stabelen. Også denne gangen var interessen langt større enn ventet.

Over halvparten av de 62 boligene fikk bud som førte til et salg den påfølgende uken. Det er ingen antydning til at etterspørselen faller, ifølge Holm.

– Vi ser ingen tegn til at interessen faller, tvert imot selges det også godt etter salgsstart. Vi ser at prosjektet selger i alle kategorier, til alle demografier, sier han.


Se artikkelen på Kapital i sin helhet her >>

Vil du lese mer om Clemenskvartalet? Se boligprosjektets hjemmeside: clemenskvartalet.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.