Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 16/12/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, boligprosjekt, Nybygg, Nybolig, røa, Eiendom, Leiligheter
Røa Cover

Til våren kommer boligprosjektet Røa X for salg

Skanska Eiendomsutvikling planlegger å bygge 56 leiligheter med høy standard i sentrum av Røa, like ved T-banestasjonen og med Røas mange tilbud rett utenfor døren.

Boligprosjektet består av 4 punkthus hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Her kan man velge blant romslige 3- og 4-roms leiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Ettersom hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. Alle leilighetene vil på denne måten få sitt individuelle preg. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter.

Vi har etterstrebet å skape et prosjekt med stedstilpassede kvaliteter for både beboerne og alle andre som ferdes på Røa. Ved å bryte opp bebyggelsen i flere mindre volum, unngår man preget av store, massive boligblokker, og skaper i stedet et prosjekt som relaterer til den mer bymessige sentrumsbebyggelsen. Det blir større grad av åpenhet og visuell kontakt gjennom bebyggelsen, ikke minst ut mot Griniveien, der dagens skjemmende betongmur vil bli erstattet av et betydelig bredere fortau.

Med en ambisjon om å tilrettelegge for positive møteplasser som skaper hyggelig liv på gateplan, vil Røa+ tilføre noe nytt og spennende midt på Røa.

Salgsstart er planlagt våren 2021. 
Registrer deg på boligprosjekts hjemmeside: roa-x.no så vil du få tilsendt informasjon i forkant av salgsstart.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.