Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 21/05/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Hagely, Båstad, Asker, Leangveien, roislandco
Hagely 1920 1080

​Hagely - 18 eksklusive leiligheter på Båstad i Asker

Boligprosjektet Hagely ligger tilbaketrukket og idyllisk til i Leangveien 58

Boligprosjektet Hagely ligger solrikt og idyllisk til innerst i Leangveien og er tilpasset stedets topografi med åslandskapet og områdets unike og luftige beliggenhet.

Hagely» er et boligprosjekt med særegenhet, spennende arkitektur og dempet uttrykk. Prosjektet består av 18 leiligheter fordelt på 3 hus hvor inntrukne fasadeliv og strategiske forskyvninger i etasjene bidrar til å oppnå private hagesoner og store verandaer som knytter boligene til landskapet og prosjektet til omgivelsene på en grønn og frodig måte.

I prosjektet er det elleve 4-roms og syv 3-roms leiligheter. Samtlige leiligheter har to bad hvorav ett bad er tilknyttet hovedsoverom. Store oppholdsrom, god takhøyde, høy kvalitet og praktiske løsninger. Ingen leiligheter er like, så her vil det være noe for enhver smak. Flere av leilighetene vil få utsikt mot Oslofjorden, og fem av leilighetene vil i tillegg få private takterrasser. Det vil være gode solforhold morgen som kveld.

Det vil også være utsikt mot fjorden og horisonten fra prosjektets fellesområde på toppen av åskollen. Det blir parkering i felles underjordisk garasje med heis i alle tre bygg. Her vil det også være avsatt plass til sykkelparkering i tillegg til privat bodareal.

Her bor du i rolige og grønne omgivelser, med kort vei til fjorden og alt Asker sentrum har å by på.


Les mer og meld interesse på hagely.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.