Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 26/01/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: helgerudkvartalet, Sandvika, Andenæs Eiendom, Røisland Co
Kristoffer Andenæs i Andenæs Eiendom - budstikka.no

Over 2000 har meldt interesse for bolig i nye Sandvika

Nå bygges visningssenter slik at alle kan se planene for milliardutbyggingen i sentrum. Byggingen starter sannsynligvis etter sommeren.

Budstikka | budstikka.no
PUBLISERT onsdag 20.januar 2021 - side 12
Artikkel ved Marit Helland 

Sandvika-selskapet Andenæs Eiendom eier flere av de store bygårdene i sentrum i Sandvika øst. Disska skal rives og forvandles til nye bygg. 

Selskapet har vist frem prosjektet Helgerudkvartalet på eget nettsted, og her har folk som er interesserte i å bo i den nye byen kunne sette seg opp på liste.

– Vi er veldig godt fornøyd med at så mange som 2.000 har meldt seg interessert, sier Kristoffer Andenæs, styreleder og en av hovedeierne i familieselskapet.

Han står utenfor stasjonen i Sandvika. Her er det første synlige beviset på den nye utbyggingen.

– Denne paviljongen vi nå bygger er et verktøy, en møteplass og et visningssenter. Den skal være åpen for alle interesserte, sier Andenæs.

– Her skal folk få informasjon om alle praktiske detaljer. Hva som skal bygges, hvordan vi gjør det, fremdrift og mange andre praktiske spørsmål, forklarer styrelederen i eiendomsselskapet.

Kristoffer Andenæs slår fast at Sandvikautbyggingen uten tvil er Andenæs Eiendoms største investering noensinne. Milliardbeløp legges på bordet for å få alt realisert.

Alle typer aldre

Andenæs' styreleder understreker at de ønsker alle aldersgrupper inn i byggene.

– Vi har bevisst lagt opp til en boligsammensetning med god variasjon i størrelser og utforming. Vi har blant annet valgt å bygge flere mindre leiligheter der prisen ligger under 2,5 millioner kroner. Unge mennesker bidrar til en pulserende by, og ønsker at flest mulig kan kjøpe seg en leilighet, understreker Andenæs.

Les artikkelen i Budstikka i sin helhet her >>

Hvis du har plus abonnement kan du også lese artikkelen på budstikka.no >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.