Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 30/04/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: helgerudkvartalet, Sandvika, Andenæs Eiendom, Røisland Co
Foto Eivind Yggeseth Finansavisen 30 April

Bjørvika-priser i Sandvika – 93 av 96 solgt på én dag

Helgerudkvartalet i Sandvika sentrum fikk en pangstart. Den dyreste leiligheten ble solgt for 30 millioner kroner.

Finansavisen | finansavisen.no
PUBLISERT torsdag 29.april 2021
Artikkel ved Gard Setsaas
Foto ved Eivind Yggeseth


– Om vi ble overrasket? Pff... Vi ble veldig overrasket.

Kristoffer Andenæs, styreleder i det lokale familieselskapet Andenæs Eiendom, står på taket av Kreditkassegården, et av byggene som har gitt Bærums hovedstad sitt ikke altfor flatterende betongrykte.

Etter sommeren er det slutt for den 45 år gamle forretningsgården. Da rives både den og naboen Helgerudgården til fordel for et gigantisk bolig- og kontorkompleks i 16 etasjer.

Andenæs-familien har brukt over ti år på prosjektet til nå, og det som overrasker styrelederen er hvor hurtig salget gikk.

I løpet av én dag ble 93 av de 96 leilighetene i første pulje solgt. Innen uken var omme, gjensto bare én – en toppleilighet på 164 kvadratmeter med en pris på friske 28,9 millioner kroner.


Minstepris og budrunder

– Vi mente vi hadde et veldig godt utgangspunkt, rett ved stasjonen og fjorden, men vi visste jo ikke helt hva vi kunne forvente, sier Andenæs.

Snittprisen var satt til solide 110.000 kroner pr. kvadratmeter, og istedenfor loddtrekning ble det budrunder om flere ønsket samme leilighet.

– Det var rundt 4.000 registrerte interessenter, og i snitt 150 som fulgte de tre digitale presentasjonene vi avholdt, sier Mikkel Røisland, partner i Røisland & Co Eiendomsmegling.


Dette var et utsnitt fra en artikkel i Finansavisen torsdag 29.april 2021 kl.18.36, om boligprosjektet Helgerudkvartalet i Sandvika.

Her kan du lese hele artikkelen på finansavisen.no >>


Ønsker du å vite mer om boligprosjektet Helgerudkvartalet i Sandvika - les mer på helgerudkvartalet.no 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.