Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 29/10/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco
Forsidebilde Kfs Nyaaret

Boligprosjekter som kommer på nyåret

Flere boligprosjekter kommer for salg!

Se Røisland & Cos utvalg av nyboligprosjekter

Hva med å bo rett ved fjorden, eller ha tilgang til en 80m lang takterasse? Bo i et av Oslos koseligste områder eller foretrekker du tursti fra tomten direkte til Nordmarka? Vi har flere boligprosjekter som kommer for salg på nyåret! 

Prinsessealléen

Prinsessealléen på Skøyen blir et skreddersydd bygg for deg* som elsker byen. 77 lyse, gjennomgående leiligheter fordelt på seks etasjer, fra NY-style fabrikkpregede studioleiligheter med sjeldent god takhøyde til større boliger høyere opp i etasjene. I tillegg får du en skjermet bakhage med kveldssol og en felles takterrasse som blir hele 80 meter lang.

Les mer om Prinsessealléen her>>

Vannkunsten syd

Vannkunsten Syd

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter. De første leilighetene i Vannkunsten er solgt, men i 2022 får du sjansen til å sikre deg en leilighet i Vannkunsten Syd. De siste fem husene rommer 90 leiligheter og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata som binder Sørenga sammen med resten av Bjørvika. Her får man gjennomførte boliger utført i den samme høye kvaliteten som Vannkunsten har blitt kjent for.

Les mer om Vannkunsten Syd her>>

Soria Hage

Soria Hage er et nytt boligprosjekt fra Usbl midt i hjertet av Torshov. Boligprosjektet vil bestå av 45 splitter nye, praktiske og moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter fordelt på seks etasjer. I et av hovedstadens koseligste områder tilbyr vi moderne leiligheter med høy standard. Oppfyll boligdrømmen i dag!

Les mer om Soria Hage her>>

Soria Moria tunet

Soria Moria er kjent fra både Theodor Kittelsen og Asbjørsen og Moe, og det passer fint. For flytter du hit bor du midt i eventyret – med en avstand til sentrum som måles i minutter.

På Soria Moria tunet blir familien din omgitt av mennesker med samme interesser som dere selv. Slikt skaper godt naboskap. Barna blir omgitt av natur, det skaper grunnlaget for en skikkelig god oppvekst.

Les mer om Soria Moria Tunet 2 her>>

Dr. Holms vei 15

I Dr. Holms vei 15 i Holmenkollen utvikler vi 9 moderne tomannsboliger. Her kommer attraktive nye tomannsboliger med garasjeplasser i kjeller. Det blir store uteområder og idyllisk dam på eiendommen og gangavstand til Besserud t-bane. I Dr. Holms vei har du tilgang til tursti fra tomten direkte til Nordmarka.

Les mer om Dr. Holms vei 15 her>>

Borgen bygg E og D

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for foreldrene. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene. En parsellhage. En stor felles park som grenser til Borgen med egen skaterampe uten øvre aldersgrense – her kan småramp i alle aldre kose seg. Takterrasser med sjefsutsikt for pust mellom slagene. Parkering under tak for alt som går på hjul. 

Les mer om Borgen på Løren her>>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.