Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 19/03/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Borgen, løren, Skanska, Røisland Co
Stue Med Utsikt Utover Byen Bilde Fra C802 Web

Borgen - Bruk penger på det som er gøy!

Flere av leilighetene i Borgen på Løren kan leveres med utleiedel, noe som gir en unik mulighet for delfinansiering av leilighetskjøp.

Leilighet med mulighet for utleiedel

For de største 4 og 5-roms leilighetene kan du velge om du vil bruke hele leiligheten selv eller om du ønsker å leie ut deler av den. Her kan det være penger å tjene – leilighet med hybeldel kan gi over kr 110.000 i inntekt i året.

Flere av de største leilighetene i Borgen på Løren kan leveres med mulighet for hybeldel på ca. 20 kvm (inkl. bad). Hybeldelen har inngang fra felles gang og inneholder bad med opplegg for vaskemaskin og oppholdsrom med kjøkken. 

En 4-roms med hybeldel koster fra kr. 6.900.000,- og som ny selveierleilighet er omkostningene lave. Andrea Arntsen i Utleiemegleren mener leilighetene med hybeldel gir en unik mulighet.

Arntsen anslår at hybeldelene kan leies ut fra kr. 10.000,- i måneden. Det blir rundt 110.000 kroner i året. Hvis du bor i den store delen av leiligheten selv, er leieinntektene skattefrie.

Her kan du med andre ord ha meget lave bokostnader. 

Eksempelet under viser bokostnaden med 15% egenkapital og 1,6% rente. Den månedlige bokostnaden etter skatt blir kr. 608,-. Se eksempel nedenfor på regnestykke for 4-roms, B_B101.

Bo smart – bruk penger på det som er gøy!

Leieprisvurderingen er basert på bakgrunn av boligens standard, størrelse, beliggenhet, samt dagens markedssituasjon.

Boligens verdiutvikling er ikke hensynstatt i vurderingen.

Bilder, salgsoppgave og verditakst samt Utleiemeglerens kjennskap til nærområdet og erfaring med utleiemarkedet, danner grunnlaget for leieprisvurderingen. Utleiemegleren har ikke befart boligen. Månedsleie er Utleiemeglerens vurdering av boligens utleiepris i dagens marked og må ikke oppfattes som en minimums- eller maksimumspris.

For mer informasjon besøk oss på utleiemegleren.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.