Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 02/07/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Borgen, løren, Oslo, Røisland Co, Skanska, vY Communication
Borgen

Borgen på Løren - Et eldorado for barnefamilier!

Snart kommer byggetrinn 3 for salg og her vil det lønne seg å følge med!

Video laget av vY Communications

Bygg A vil bli en real perle, det blir vendt ut mot byen og får sen kveldssol. Byggene på den andre siden av veien er småhusbebyggelse – dette gir deg flott utsikt allerede fra andre og tredje etasje, og høyere opp blir den rett og slett spektakulær. Der får du bokstavelig talt Oslo for dine føtter.

Ellers vil man få tilgang til mange av de samme kvalitetene som i de andre byggene i Borgen – barnevogn- og sykkelparkering, stort lekerom for de små, bildelingsordning, skap for stæsj du ikke trenger å ta med opp i leilighetene og eget kjølerom for matvarer du bestiller på nettet. Helt øverst blir det en felles takterrasse med sol fra morgen til kveld, og WC slik at dere kan være der hele dagen. De fleste leilighetene blir gjennomgående, og noen av disse får egen utleiedel som vil gjøre boutgiftene enklere å hanskes med. Helt øverst blir det en leilighet med egen takterrasse – havner du der, bor du som en greve.

Video laget av Røisland & Co og Bård Gundersen

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før, med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. 

Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for de voksne. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene, samt en stor felles park som grenser til Borgen med egen skaterampe, uten øvre aldersgrense hvor småramp i alle aldre koser seg.

Flotte takterrasser med sjefsutsikt og upåklagelige solforhold. Felles parsellhage/grønnsakshage til glede for grønne fingre, og parkering under tak for alt som går på hjul. Eget skap for hjelm og sykkelstæsj som du ikke trenger å ta med deg opp, samt et avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online. I Borgen vil alt ligge til rette for trivsel for både store og små, omkranset av byen med alt den har å by på!

Ta kontakt med megler hvis du ønsker visning på tomten eller digitalt via Teams:

Lars Bratseth
Telefon 92410362
E-post lars@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.