Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 29/04/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: helgerudkvartalet, Sandvika, Andenæs Eiendom, Røisland Co
Helgerud Seaview Tekst W 1100 H 678

Dato for salgsstart Helgerudkvartalet Bygg E

Vi har gleden av å invitere dere til salgsstart i Helgerudkvartalet 13. - 25. mai.

Tilgang til dokumenter og visninger

13. mai sender vi deg alle salgsdokumenter herunder prisliste og tilgang til boligvelgeren på prosjektets hjemmeside. Her vil det også følge detaljert beskrivelse av salgsprosessen og gjennomføring av visninger. 

Det vil i hovedsak bli gjennomført digitale fellesvisninger via Facebook og privatvisninger via teams, eller i visningssentret på Otto Sverdrups Plass i Sandvika (dersom det lar seg gjøre i henhold til gjeldene smittevernstiltak). På Microsoft Teams eller i vårt visningssenter vil du få mer informasjon om prosjektet, leilighetene, få en presentasjon av interiørkonseptene, samt se vår digitale modell. Her har vi muligheten til å vise sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet. 

Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten.

Frister

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være Tirsdag 25.05 kl.12.00. Budfrist må settes til 31.05 kl. 18.00. Gyldig finansieringsbevis må kunne bekreftes ved kjøp, så vi anbefaler deg allerede nå å ta kontakt med banken for å forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen. 

Ta gjerne kontakt med Elise Riise Johnsen hos Eie Eiendomsmegling Sandvika for hjelp med e-takst/verdivurdering av eksisterende bolig. E-post: ERJ@EIE.NO, tlf: 90110866

Leilighetene

13. mai sender vi deg alle salgsdokumenter herunder prisliste og tilgang til boligvelgeren på prosjektets hjemmeside. Her vil det også følge detaljert beskrivelse av salgsprosessen og gjennomføring av visninger.

2-roms 53 kvm BRA

Arealeffektive, gjennomtenkte løsninger der leilighetene får balkong.

3-roms 62,5 kvm BRA

God planløsning, privat uteplass.

4-roms 108-125 kvm BRA

Alle har privat uteplass, flere med svært gode sol- og utsiktsforhold. Toppleilighetene vil få private takterrasser.


Bygg E strekker seg fra 6-11. etasje, og består av 2- til 4-roms leiligheter på ca. 53-125 kvm BRA. Alle leilighetene får tilgang på en felles takterrasse i 14. etasje i Bygg D - samt en takhage i 6. etasje.


Den perfekte beliggenheten gjør det enkelt å komme seg rundt til fots, på sykkel, med bil, buss eller tog. 

Les mer om boligprosjektet på www.helgerudkvartalet.no 

For spørsmål vedrørende boligprosjektet ta kontakt på telefon 21 04 32 32.

LPH

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

+47 952 03 993
lars.petter@roislandco.no

 
IF

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no

Røisland & Co
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.