Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 01/03/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: helgerudkvartalet, Sandvika, Andenæs Eiendom, Røisland Co
Hk Kjokken

Dato for salgsstart i Helgerudkvartalet - Sandvika

Vi har nå gleden av å invitere dere til salgsstart i Helgerudkvartalet 12. - 22. mars.

Tilgang til dokumenter

12. mars sender vi alle registrerte interessenter salgsdokumenter, herunder prisliste og tilgang til boligvelgeren på prosjektets hjemmeside helgerudkvartalet.no. Her vil det også følge detaljert beskrivelse av salgsprosessen og gjennomføring av visninger. 

Frister

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være Mandag 22.03 kl.12.00.

Budfrist må settes til 30.03 kl. 18.00.

Gyldig finansieringsbevis må kunne bekreftes ved kjøp, så vi anbefaler deg allerede nå å ta kontakt med banken for å forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen.

Leilighetene

Første salgstrinn vil bestå av bygg F og bygg D.

Bygg F strekker seg fra 6.- til 11. etasje og Bygg D fra 6.- til 14. etasje. Byggene består av 1- til 4-roms leiligheter på ca. 21-171 kvm BRA. Alle leilighetene får tilgang på en felles takterrasse i 14. etasje - samt en takhage i 6. etasje.

Forhåndsbooking av visning

Vi ønsker å gi dere en eksklusiv mulighet til å forhåndsbooke privatvisning allerede nå i tidsrommet 13. - 21. mars. Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål eller vil booke visning.

Lars Petter Hansrud Eiendomsmegler | T: 952 03 993 | lars.petter@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli Eiendomsmegler | T: 938 85 778 |  ingrid@roislandco.no

Visningene vil gjennomføres på visningssenteret vårt på Otto Sverdrups Plass i Sandvika. Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten. Skulle dere ikke ha mulighet til å møte på visningssentret kan vi legge til rette for visning med 3D-modell via Microsoft Teams - videomøte. 

Visningssenter

Her vil du kunne få mer informasjon om boligprosjektet, leilighetene, få en presentasjon av interiørkonseptene, samt å se både vår fysiske og virtuelle modell. I sistnevnte har vi muligheten til å vise sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet.

PLANLAGT INNFLYTTING ER 2. HALVÅR 2024
FORUTSATT BYGGESTART SOMMER 2021

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.