Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 11/03/2021 - Kategorier: Markedsovervåking (MOV) - Tags: MOV, Røisland Co, Borgen, løren
Low Mikkel I Mote

Nå selges det flere 4-roms enn 2-roms

I mediene kan man få inntrykk av at det kun er de små leiligheten som er ettertraktet i dagens boligmarked. Dette er ikke tilfellet.

Opptatt av å ha en nær og god kontakt med markedet

Røisland & Co følger markedet tett og overvåker løpende hva som legges ut og hva som selges av nye boliger i Oslo og omkringliggende kommuner. I årets to første måneder er det solgt 618 nye boliger i Oslo mot 402 i samme periode i fjor, en oppgang på 54%!

Av boligene solgt i 2021 utgjorde hele 226 av leilighetene 4-roms mot 190 av leilighetene 2-roms (ett soverom). På 3. plass kom 121 små 3-roms med snittstørrelse på 60 kvm. 

Røisland & Co Eiendomsmegling har hittil i år nest størst markedsandel på hele 22% med 139 solgte enheter. Kun Obos har større markedsandel med 284 enheter. 

Nybolig solgt i Oslo jan-feb 2021. Markedsandel basert på antall solgte per meglerhus av det totale salget.
Nybolig solgt i Oslo jan-feb 2021. Markedsandel basert på antall solgte per meglerhus av det totale salget.

Området mellom ring 2 og 3 er svært populære

Vi selger leilighetsprosjektet Borgen på Løren som Skanska står bak. Boligprosjektet er et godt eksempel på at yngre barnefamilier i etableringsfasen nå i større grad ønsker å bo sentralt, men tilrettelagt for deres livssituasjon. Her tilbys det gode fellesfunksjoner for en lettere hverdag i et godt nabolag. Siden prosjektets første salgstrinn ble lagt ut i 20.08.20, er det nå solgt totalt 100 leiligheter, altså 65%. 

Felles lekerom for store og små
Felles lekerom for store og små - Illustrasjon fra Borgen på Løren av Skanska

Vi opplever at områdene mellom Ring 2 og 3 er svært populære for de som ønsker å etablere familie og vil bli boende. Mange ser det som en fordel at de kan kjøpe seg opp til større leiligheter i samme kompleks ettersom familien vokser, uten å flytte fra et godt etablert nabolag. Dette fører til at variasjonen i leilighetstørrelser og planløsninger prioriteres.

Røisland & Co har fulgt markedet tett siden 2009 og har opplysende data som viser utviklingen av boligmarkedet i Oslo og Viken.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.