Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 13/09/2021 - Kategorier: Boligprosjekter, Generelt - Tags: Ensjø, Ensjølyst, M20, humlehagen
Barn Venner Tekst 1415X586

Et område i vekst

Bo naturbant på nye Ensjø!

Ensjø

Fra å være et bilindustri-sentrum, er Ensjø blitt et boligområde med nye barnehager og skoler og gode naturbane omgivelser. Det tidligere fabrikkområdet er i dag mest kjent for all boligutviklingen. Ensjøbyen er Oslos nye bydel for deg som liker pulsen av byen, men som ønsker å bo luftigere og grønnere til enn midt i sentrum. Kommunen jobber med nye gang- og sykkelveier, parker, plasser, torg og grøntdrag, som skaper en stemning av landlig byliv.

Sammen med nye boligprosjekter kommer også nye butikker, serveringssteder og andre servicetilbud. Ensjø vil utvikle seg mye i årene som kommer, og er en bydel som har fokus på miljø og parker. Området grenser til blandt annet Tøyen, Kampen og Vålerenga. Fra Ensjø T-banestasjon er det kontinuerlige avganger og kun fem minutter til sentrum.

I sentrum av den nye boligbyen ligger Ensjø Torg, her finner du caféer og restauranter, handel og mer. Her planlegges det også et atrium der det kan holdes konserter og andre arrangementer. Dette vil skape liv i den nye bydelen!

Bo naturbant på Ensjø
Bo naturbant på Ensjø


Ensjø Torg
Ensjø Torg

En god investering!

I dag er det tydelig at området får et enormt løft, med boligutviklerens fokus på gode fellesområder og kommunens fokus på at dette skal bli en boligby. Ensjø blir fyllt med yrende liv og mennesker.

Illustrasjon av boligprosjektet Ensjølyst.
Illustrasjon av boligprosjektet Ensjølyst.

Sammen med området kommer det mange fordeler med å flytte inn i helt ny bolig! Gode fellesområder, lave bokostnader og moderne løsninger er noen av de mange grunnene til å kjøpe nybygg. Les mer om gode grunner til å kjøpe nybygg her.

Nye barnehager og skoler

En voksende bydel trenger tilbud som kan matche innstrømmingen av nye familier, derfor er fokuset på nye barnehager og skoler stort. Ensjø tilbyr både barnehager, grunnskoler og nye ungdomsskoler. I tillegg har Oslo kommune planer om å bygge ytterligere barnehager i området. Les mer om skoler og barnehager på kommunens nettside her>>.

Fint å vokse opp på Ensjø.
Fint å vokse opp på Ensjø.


Nyboligprosjekter på Ensjø

Røisland & Co er stolte av å tilby flere nyboligprosjekter på Ensjø.

Humlehagen

Humlehagen et prosjekt av Ferd Eiendom - ligger i Gladengveien 14 og har en meget sentral beliggenhet, hyggelige grøntarealer og felles takterrasse.

Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grønt-drag. Totalt består det av cirka 133 leiligheter samt 9 rekkehus. Her kan du lese mer om boligprosjektet Humlehagen>>.

Humlehagen 3D-Illustrasjon

Humlehagen 3D-Illustrasjon


Ensjølyst

Prosjektet ligger i et etablert boligområde med tilgrensende villabebyggelse. Byggene er formet som en hestesko, rundt et frodig og grønt tun med et hyggelig grøntdrag som følger eiendomsgrensen.

Mellom byggene er det åpne områder som utvikles med grønne lunger og frodige fellesområder. Det er flere barnehager i nabolaget og ny barneskole i Grenseveien, planlagt ferdig i 2020. Her kan du lese mer om boligprosjektet Ensjølyst>>.

Ensjølyst 3D-Illustrasjon
Ensjølyst 3D-Illustrasjon


Kontakt oss om du vil vite mer om boligprosjektene på Ensjø! Her kan du se alle ledige boliger vi har på Ensjø>>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.