Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 18/01/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Nybygg, Nybolig, humlehagen, Ensjø, boligprosjekt, Leiligheter
Humlehagen Banner 1415X586

Et liv i sus og dus på Ensjø. Humlehagen kommer for salg våren 2021!

Bo og lev med god tilgang på grøntarealer, kollektivtilbud og servicetilbud. I Humlehagen er det noe for alle! Rekkehus og leiligheter fra 36-135 kvm.

Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grønt-drag. Totalt består det av totalt cirka 133 leiligheter samt 9 rekkehus.

Leilighetene består av 2- til 4-roms leiligheter, og enkelte 4-roms vil kunne tilpasses med egen utleiedel. Dette prosjektet er for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Prosjektet vil få en moderne fasade med blanding av mur og treverk. I prosjektet vil rekkehusene ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. Leilighetsbyggene i hesteskoen består av 6 etasjer med inntrukne, store private takterrasser. Det vil i tillegg være felles takterrasser på deler av taket i 7. etasje. De fleste leilighetene ligger vestvendt inn mot tunet som gir gode lys og solforhold.

Se mer om prosjektet og meld din interesse på:

humlehagen.no
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.