Nyhetsbrev
Vis filtrering
Hagely kveldsillustrasjon

Salget er i gang - faste priser

7 av 18 terrasseleiligheter solgt! Alle priser i Hagely er nå faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger.

Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Visning

Visningene vil i hovedsak gjennomføres digitalt via Microsoft Teams, eller i våre lokaler i Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo.

Uavhengig av hva du velger, vil du gjennom visningen få mer informasjon om boligprosjektet, de enkelte leilighetene og interiørkonseptene. Du får også bli med på en rundtur i boligprosjektet i den digitale modellen, og dette vil gi deg en unik mulighet til å oppleve de ulike leilighetenes kvaliteter. Den digitale modellen gir deg også muligheten til å se sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet.

3D BOLIGVELGER

Om boligprosjektet

I Leangveien 58 skal det bygges 18 særegne leiligheter beliggende på en kolle midt mellom Asker sentrum og fjorden. Alle leilighetene er ulike, og det blir gjennomgående høy standard.

Arkitektene fra Code Arkitektur har latt seg inspirere av de grønne omgivelsene og skapt tre stedstilpassede boligbygg. Boligene får fasader i tre og glass med detaljer som kobberfarget beslag og grønne tak. I tillegg er fasadelivene forskjøvet og inntrukket, noe som gir store og romslige terrasser hvor følelsen av private soner forsterkes.

Under byggene blir det garasjer, sykkelparkering og private bodarealer. Det vil være heis til leilighetene i alle tre bygg. Det blir også sosiale soner mellom byggene og på toppen av kollen, som utnytter den solrike beliggenheten tomten har og den vide horisonten mot sjøen, Oslo og Nesoddlandet. Hagely er et dempet og tilbaketrukket kvalitetsprosjekt, hvor du får leiligheter med villafølelse.

LAST NED PROSPEKT OG SALGSMATERIELL

Om boligene

Det er lagt mye arbeid i å finne gode planløsninger, og dyktige interiørarkitekter i RCO interiørdesign har satt sammen en smakfull og harmonisk interiørpalett, som både er elegant og tidløs.

Her kommer 3- og 4-roms leiligheter fra 73-124 kvm BRA og priser fra 7.300.000,- til 14.850.000,-.

I Hagely er uterommet viktig, og her vil alle leilighetene få store terrasser, hagesoner eller privat takterrasse.

Det blir god takhøyde i alle leiligheter, som sammen med ekstra store vindusflater gir en helt unik romfølelse, lysinnslipp og kontakt med naturen. Alle boligene får to bad, hvorav ett er tilknyttet det største soverommet. Ingen leiligheter blir like, så her er det noe for enhver smak. Velkommen til Hagely!

LES MER OM HAGELY

Ta kontakt med en av meglerne for å avtale visning.

Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler
+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no  

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
+47 913 72 835
per@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.