Nyhetsbrev
Vis filtrering
Illustrasjon Leangveien Hagely Asker Stue Interior
Illustrasjon Leangveien Hagely Asker Takterrasse

Boligprosjektet Hagely kommer for salg over sommeren 2021

18 eksklusive og moderne leiligheter på Båstad i Asker

I Leangveien 58, skal det bygges 18 særegne leiligheter beliggende på en kolle med utsyn mot fjorden fra prosjektets fellesområde. Alle leilighetene er ulike, og det blir gjennomgående høy standard.

Arkitektene har latt seg inspirere av de grønne omgivelsene, og skapt tre stedstilpassede boligbygg. Boligene får fasader i tre og glass med detaljer som kobberfarget beslag og grønne tak. I tillegg er fasadelivene forskjøvet og inntrukket, noe som gir store og romslige terrasser hvor følelsen av private soner forsterkes.

Under byggene blir det garasjer, skibod, sykkelparkering og private bodarealer. Det vil være heis til leilighetene i alle tre bygg. Det blir også sosiale soner mellom byggene og på toppen av kollen, som utnytter den solrike beliggenheten tomten har og den vide horisonten mot sjøen. Hagely er et dempet og tilbaketrukket kvalitetsprosjekt hvor du får leiligheter med villafølelse. 

Det er lagt mye arbeid i å finne gode planløsninger, og dyktige interiørarkitekter har satt sammen en smakfull og harmonisk interiørpalett, som både er elegant og tidløs. 

I Hagely er uterommet viktig og her vil alle leilighetene få store terrasser, hagesoner eller privat takterrasse.

Det blir god takhøyde i alle leiligheter som sammen med ekstra store vindusflater gir en helt unik romfølelse, lysinnslipp og kontakt med naturen. Alle boligene får to bad hvorav ett er tilknyttet det største soverommet. Ingen leiligheter blir like så her er det noe for enhver smak. 

Her bor du i rolige og grønne omgivelser, med kort vei til fjorden og alt Asker sentrum har å by på.


Les mer om boligprosjektet og meld interesse på www.hagely.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.