Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 03/11/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, humlehagen, Ferd Eiendom, Ensjø
Humlehagen Vinkel 06 Takterrasse Bygg Mot Stålverkskroken V4 3Destate Web No

Humlehagen på Ensjø - Salget er i gang til faste priser og 3D modellen er nå tilgjengelig for deg!

Salget er i gang til faste priser!

Da er tredje og siste salgstrinn av Humlehagen gjennomført, og det er ingen tvil om at det er mange som ønsker å bo i Humlehagen. Etter stor interesse fra dere og mange hyggelige visninger solgte vi 9 leiligheter i forbindelse med salgsstart av siste trinn. Totalt for prosjektet er det da solgt 55 av 142 leiligheter og rekkehus. Dersom som du ikke rakk å få med deg salgsstarten, så er det fortsatt gode muligheter igjen for å sikre seg drømmeleiligheten i Humlehagen. 

Alle priser i Humlehagen er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Vi er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!


Nå blir den digitale modellen  tilgjengelig for deg!

Etter forespørsel fra flere om å kunne benytte den digitale modellen på egenhånd, 
gir vi dere nå muligheten! Dette er for en begrenset periode frem til 10 november, og er en fin mulighet for å studere aktuelle leiligheter og rekkehus hjemme i egen stue.

Lenke til 3D modellen her>>

Visning

For dere som fortsatt ønsker at vi skal presentere den digitale modellen, 
så er det bare å ta kontakt for å avtale tid. Visningene vil i gjennomføres digitalt via Microsoft Teams, eller på vårt visningssenter i Sigurd Hoels vei 96 hver 
tirsdag kl. 16.00-17.00.

Uavhengig av hva du velger, vil du gjennom visningen få mer informasjon om boligprosjektet, de enkelte leilighetene, rekkehusene og interiørkonseptene. Du får også bli med på en rundtur i prosjektet i den digitale modellen, og dette vil gi deg en unik mulighet til å oppleve de ulike leilighetenes kvaliteter. Den digitale modellen gir deg også muligheten til å se sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet.

Festhygge og hverdagsnytte for alle

I et sentralt hjørnelokale mot Gladengveien/Stålverkskroken bygger vi et lydisolert felleslokale for beboerne i Humlehagen. Lokalet har to soner der det ene kan benyttes til ulike selskapsanledninger som barnebursdag, temakvelder i borettslaget eller mindre sammenkomster for 20-40 sittende. Vi bygger et hyggelig kjøkken med en praktisk øy for servering og lune gardiner som skjermer for innsyn fra gaten. Med god ventilasjon, WiFi, godt med el-stikk og to toaletter kan lokalet også fungere som nabolagskontor på dagtid.

Den andre sonen er mer hjemmekoselig og tilrettelagt for barn i skolealder. Her kommer det TV-skjerm og spillkonsoll, sofa og nabobibliotek med brukte spill og bøker. Her det fint å arrangere filmkveld, fotballkveld osv, hvis det kommer flere gjester enn det plass til i egen stue. Her kan man invitere til samarbeid med Petersborg huset for bistand til leksehjelp eller seniortreff. 


Om prosjektet

I Humlehagen finner du boliger for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grøntdrag. Totalt består det av 133 leiligheter, samt 9 rekkehus. 

Ledige leiligheter

På hjemmesiden finner man digitalt prospekt og øvrige salgsdokumenter. Boligvelgeren viser hvilke leiligheter som er ledige og gjør det enkelt å få oversikt over ulike leiligheter. 

Humlehagen.no>>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.