Nyhetsbrev
Vis filtrering
I Salg Naa Forside Ny

Våre boliprosjekter i salg nå

8 boligprosjekter for salg!

Vi har i dag hele 8 boligprosjekter for salg i Oslo og Viken! Se meglerne våre presentere de nye boligene.

Eikhaugen

Eikhaugen

Eikhaugen – 14 nye, moderne rekkehus og 5 kjedede eneboliger på Hvalstad i Asker. Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall. I umiddelbar nærhet finnes Holmen idrettsanlegg hvor man kan boltre seg i varierte aktivitets- og fritidstilbud, som innendørs klatresenter, tennisanlegg, fotball, turnhall og lysløype.

Les mer om Eikhaugen her>>


Hagely

18 eksklusive og terrasserte leiligheter på Båstad i Asker. Hagely ligger tilbaketrukket og idyllisk til i Leangveien 58. Alle leilighetene er ulike, og det blir gjennomgående høy standard. Tomten er nå ryddet og ligger solrikt til med utsikt mot Oslofjorden med flotte felles- og private utearealer.

Les mer om Hagely her>>


Borgen på Løren

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før, med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for de voksne.

Les mer om Borgen på Løren her>>


Ensjølyst

Boligprosjektet Ensjølyst, et prosjekt av Neptune Properties AS vil bestå av 82 selveierleiligheter med supersentral beliggenhet, hyggelige grøntarealer og felles takterrasse med utsikt over byen.

Les mer om Ensjølyst her>>


Helgerudkvartalet

Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. Setter du pris på et liv med forskjellige impulser vil du bo midt i smørøyet, her får du alt du kan tenke deg av butikker, offentlig kommunikasjon, servicetilbud og fritidsmuligheter like utenfor utgangsdøren.

Les mer om Helgerudkvartalet her>>


Clemenskvartalet

Nå er det siste sjanse til å sikre seg en leilighet i fargerike Clemenskvartalet i Bjørvika! Det siste salgtrinnet består av 54 leiligheter i det syd-vestre hjørnet av bygget, hvorav flest er 3-roms. Det nye boligprosjektet Clemenskvartalet i Bjørvika blir noe helt utenom det vanlige, med fasader som varierer i form, høyde og ikke minst farge. Byggingen er godt i gang, og innflytting blir i 2023.

Les mer om Clemenskvartalet her>>


Grefsen Stasjon


Hus 26 og 27 er de siste byggene som skal bygges i prosjektet, og består av ca. 80 leiligheter i ulike størrelser. Her finner man alt fra praktiske leiligheter for førstegangskjøpere til store 4-roms leiligheter med 2 balkonger og flott utsikt utover byen. Alle leilighetene har privat uteplass. Grefsen Stasjon er et sentralt boligprosjekt som strekker seg fra Storo til Sinsen. Her finner du et grønt og flott bomiljø, og atmosfæren er fredelig og rolig i nabolaget.

Les mer om Grefsen Stasjon her>>


Humlehagen


Humlehagen et prosjekt av Ferd Eiendom - ligger i Gladengveien 14 og har en meget sentral beliggenhet, hyggelige grøntarealer og felles takterrasse. Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grønt-drag. Totalt består det av totalt cirka 133 leiligheter samt 9 rekkehus. Vi lanserer nå de første 41 leilighetene i Gladengveien 14.

Les mer om Humlehagen her>>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.