Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 03/05/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Nybolig, Nybygg, humlehagen, Rekkehus, Leiligheter
Humle Coverbilde Roislandco No

Lev i sus og dus - salget har startet i Humlehagen!

I samarbeid med Røisland & Co har Ferd Eiendom gleden av å lansere Humlehagen, et attraktivt boligprosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen. Her kommer 133 leiligheter og 9 rekkehus med opparbeidede utearealer som tilrettelegger for lek og sosialt samspill for beboere i alle aldre, året rundt. Vi lanserer nå de første 41 leilighetene i Gladengveien 14.

Leilighetene i Humlehagen består av 2- til 4-roms leiligheter, og enkelte 4-roms vil kunne tilpasses med egen utleiedel. Dette prosjektet er for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Prosjektet vil få en moderne fasade med blanding av mur og treverk. I prosjektet vil rekkehusene ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. Leilighetsbyggene i hesteskoen består av 6 etasjer med inntrukne, store private takterrasser. Det vil i tillegg være felles takterrasser på deler av taket i 7. etasje. De fleste leilighetene ligger vestvendt inn mot tunet som gir gode lys og solforhold.

Les mer om Humlehagen her

Finn din drømmebolig i boligvelgeren her


La humla suse!

VISNING

Grunnet dagens situasjon vil det bli lagt til rette for og oppfordret til å gjennomføre visninger på Teams med vår digitale modell. For de av dere som likevel ønsker fysisk oppmøte vil det være mulighet for å avtale visning i vårt visningssenter i Gladengveien 12. På Teams eller i vårt visningssenter vil du få mer informasjon om prosjektet, leilighetene, få en presentasjon av interiørkonseptene, samt se vår digitale modell. Her har vi muligheten til å vise sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet.

Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe/kohort. Da vi har begrenset kapasitet tillater vi kun 2 stk pr. gruppe i visningssenteret. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli anledning å komme inn i visningslokalet uten avtale. Du kan allerede nå ta kontakt med en av våre meglere for å avtale visningstidspunkt mellom den 4. mai tom. 11. mai. 

ORGANISERING AV SALGET

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være: 

Tirsdag 11. mai kl. 12.00.

Salget starter med avklaring i følgende rekkefølge; 4-roms, 3-roms og 2-roms.
Dersom det er flere som ønsker å kjøpe samme leilighet ved salgsstart, avgjøres dette ved en budrunde. Man legger inn bud på én leilighet, men kan delta i andre budrunder dersom du ikke skulle få tilslaget på førstevalget. Da kan du for eksempel velge å hoppe ned til tilsvarende leilighet i etasjen under.

Alle bud må legges inn elektronisk med BankID via budfunksjonen integrert i prosjektets boligvelger eller via annonsen for den enkelte leilighet på roislandco.no.

Budfrist må settes til 18. mai kl. 18:00. Finansiering må kunne bekreftes ved kjøp, så vi anbefaler deg å ta kontakt med
banken for å forsikre deg om at alt er i orden.

Salgsdokumenter

For å kjøpe leilighet i Humlehagen er det viktig å ha gjennomgått salgsinformasjon. Dokumenter kan du laste ned ved å trykke på lenkene nedenfor:

Prospekt

Salgsdokumenter

Det gjøres oppmerksom på at også kjøpekontrakt med vedlegg er en del av salgsinformasjonen som du plikter å ha gjennomgått før bindende budskjema innleveres til megler. 

Ta kontakt med en av våre meglere om du ønsker ytterligere informasjon eller kjøpe leilighet:

Andreas Øvsthus / +47 951 56 615 / andreas@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli / +47 938 85 778 / ingrid@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.